Last news in Fakti

20 Декември, 2020 18:40 1 573 1

Солскяер: Погба знае, че никой не е по-голям от Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • пол погба-
  • футбол

Тренира добре, никога не отказва да тренира или играе, има добро отношение

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предупреди, че никой играч не е по-голям от клуба, включително Пол Погба. Това изказване изглежда, че идва в отговор на твърдението на агента на французина Мино Райола отреди няколко седмици, че с кариерата на Погба при „червените дяволи“ е свършено.

Смята се, че световният шампион е готов да напусне „Олд Трафорд“ догодина, като основни фаворити за неговия подпис са бившият му клуб Ювентус и Реал Мадрид.

Солскяер обаче настоя, че 27-годишният халф показва, че е отборен играч.

„Пол беше тук като дете, когато беше на 18 години. Той има ДНК-то на Mан Юнайтед в себе си“, каза норвежецът преди днешното домакинство на Лийдс Юнайтед.

„Той знае за какво става дума. Ман Юнайтед означава да си отборен играч. Не бих се застъпил за никого, който да мисли, че е по-голям от Ман Юнайтед, защото не е такъв. Абсолютно никой не е и Пол знае това. Не се отнася само за него, а за всички нас. Пол винаги е бил амбициозно момче, което обича да играе футбол. Тренира добре, никога не отказва да тренира или играе, има добро отношение. Той беше контузен през този сезон, изкара и COVID. Сега той е на път да се върне към най-добрата си форма. Разбира се, че иска да се справи възможно най-добре, когато е в отбора, колкото и минути да му са дават на терена“, каза още Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По-голям

    1 2 Отговор
    Е само Ливърпул 😂