Last news in Fakti

22 Декември, 2020 08:25 4 894 3

Близнаците на Курникова и Енрике Иглесиас станаха на три, красавицата пусна снимки за рождения им ден

  • ана курникова-
  • енрике иглесиас-
  • тенис-
  • близнаци-
  • тенис на корт-
  • деца

Празникът е в задния двор на къщата на семейство Иглесиас, където могат да бъдат видени доста играчки за малчуганите

Близнаците на Курникова и Енрике Иглесиас станаха на три, красавицата пусна снимки за рождения им ден - 1
Снимка: Instagram


Ана Курникова и Енрике Иглесиас са сред звездните двойки, които са надарени с голямото щастие да имат три деца и с още по-голямото щастие да бъдат родители на близнаци.

Преди дни момиченцето и момчето на Курникова и Инглесиас - Луси и Николас, навършиха три годинки. Това беше повод за бившата руска тенисистка да сподели няколко трогателни и мили кадъра на порасналите си деца с широки усмивки.

Сладката Луси е облечена в синя рокля, а Николас е с блузка в бяло и синьо и носи бейзболна шапка с обърната назад козирка. Празникът е в задния двор на къщата на семейство Иглесиас, където могат да бъдат видени доста играчки за малчуганите.

Енрике и Ана станаха родители и на малката Мери през януари тази година. От снимките, които Курникова е споделила в социалната мрежа, се вижда, че Мери вече се превръща с красива малка госпожица, която е наследила усмивката на майка си.

Скоро след раждането на Мери Енрике Иглесиас сподели снимки от болницата, показващи радостта на семейството. В свои интервюта преди време певецът е казвал колко много се възхищава на своята половинка Ана Курникова и всичко, което тя прави като майка.

Двамата са заедно от 2002 г. Към днешна дата те са една от най-харесваните двойки в шоубизнеса. Едва ли обаче преди 19 г., когато певецът и тенисистката се запознават на снимките на музикалния клип към песента "Escape", изобщо са предполагали, че привличането им ще прерасне толкова, че някой ден ще създадат семейство заедно. Но точно така се случва - сега те имат три деца. Любопитен факт е, че в началото Иглесиас и Курникова се опитват да скрият от медиите чувствата си един към друг в продължение на 1 година. Официално ги признават на церемонията по връчването на наградите на МТV през 2002 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    43 0 Отговор
    Дай боже повече такива семейства и такава жена
  • 2 Доктора

    20 0 Отговор
    Браво! Нека бъдат пример за семейство на другите, които си сменят непрекъснато партньорите. Виждате, че не всички рускини са такива, каквито ги смятат повечето хора, както и е добре, че Енрике не е наследил палавостта от баща си Хулио, а е стабилен мъж, който обича семейството си и жената до него. Пожелавам им дълги години щастлив живот! Винаги се радвам на такива двойки. Дано има повече, като тях!
  • 3 заключение

    3 0 Отговор
    Сгодна женица , щастливо семейство , пълна къща със деца.