4 Януари, 2021 09:58 978 1

Барселона записа пестелива победа над Уеска

  • барселона-
  • уеска-
  • победа-
  • ла лига-
  • де йонг-
  • меси

Каталунците спечелиха с минималното 1:0 - голът бе отбелязан от Френки Де Йонг

Барселона записа пестелива победа над Уеска - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона спечели с минималното 1:0 гостуването си на Уеска от 17-ия кръг на Ла Лига. Френки де Йонг донесе успеха на каталунците срещу последния в класирането. Тимът на Роналд Куман е пети с 28 точки, на цели 10 от лидера Атлетико М. Столичани имат и мач в аванс.

Меси изигра своя мач №750 за Барса във всички турнири, но не успя да се разпише. Той отправи близо 10 удара към вратата, но само два бяха точни.

След няколко пропуска все пак каталунците отбелязаха. В 27-ата минута Де Йонг се разписа след асистенция на Лео Меси. Звездата на Барселона изпълни отлично пряк свободен удар малко преди края на първото полувреме, но Фернандес демонстрира перфектен рефлекс.

В 63-ата се стигна до възможност за Уеска. Центриране от корнер предизвика объркване в защитата на Барса и Рафа Мир чукна топката с пета, но Марк-Андре тер Стеген беше на точното място.

Малко по-късно Меси се озова на добра позиция след двойно подаване, но Алваро Фернандес пак се намеси отлично. Барса така и не можа обаче да стигне до втори гол.

Домакините можеха да стигнат до гол в края, но Тер Стеген се намеси подобаващо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куман

    1 2 Отговор
    Някой да каже нещо?Къв отбор имам само.С тази победа ще сме от главните претенденти за лига европа..