Last news in Fakti

4 Януари, 2021 20:03 1 238 3

В Сърбия заподозряха надуване на цената за Робърта

  • найджъл робърта-
  • футбол-
  • цървена звезда-
  • партизан-
  • динамо загреб-
  • левски

В момента Найджъл струва малко над един милион евро

В Сърбия заподозряха надуване на цената за Робърта - 1
Снимка: БГНЕС


Найджъл Робърта е сред най-тиражираните имена за трансфер през този месец. Първоначално се говореше, че нападателят на Левски ще премине в Динамо Загреб, а впоследствие в сръбските Цървена Звезда или Партизан.

Понастоящем обаче "звездашите" и "гробарите" не са дали сигнали, че се интересуват от нидерландеца.

Местната медия "Srbijadanas" се усъмни в достоверността на новините около стрелеца и в материал се съобщава, че е много вероятно слуховете да са с цел повишаване на цената му. В момента Робърта струва малко над един милион евро.

Желанието на "сините" е да го продадат, а не да го дават под наем, каквито искания са имали от Динамо Загреб. Според други сръбски издания, посредник се е свързал с Цървена Звезда и Партизан и е предложил 21-годишния играч.

Засега няма яснота какви са намеренията на ръководителите на местните грандове относно негов трансфер. Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви преди дни, че иска да знае бъдещето му, за да може да направи план за състава си, с който ще води тима през пролетния полусезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гибо бейби

    2 0 Отговор
    Накрая ще си остане в Левски...
  • 2 Фен

    2 2 Отговор
    Първо найсе милиона, после един, след това половин, а накрая за 8(осем) футболни топки и две тренировъчни мрежи (използвани). Като във вица....Ами Уефски сър, те са си така. Живеят в някаква смесица от мечти и комплекси.
  • 3 заката

    2 0 Отговор
    Левски продължава да се финансира по-старата схема, чрез фирми участващи в публични търгове, т.е. чрез Борисов..