Last news in Fakti

4 Януари, 2021 15:33 1 021 3

Павел Колев не разкрива бъдещето си

  • павел колев-
  • левски-
  • футбол

Той не пожела да конкретизира дали ще продължи своята работа в Левски

Павел Колев не разкрива бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, който се очаква в близките дни да напусне клуба, продължава своята работа на "Герена". Пред колегите от "Нова" той обяви, че когато има да каже нещо официално, ще го съобщи на медиите.

Той не пожела да конкретизира дали ще продължи своята работа в Левски.

На стадион "Георги Аспарухов" днес беше и мажоритарният собственик Наско Сираков, който обаче също отказа коментар по темата.

По-рано днес стана ясно, че Левски официално стартира зимната си подготовка на 8 януари от 10:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма работа

    4 1 Отговор
    То нас не ни и интересува :)
  • 2 Младежкото акне

    4 1 Отговор
    така де, тоя дето все по младежки се изказва - (Мледажа му викаа май) , може пак да поплаче, че няма с бпащо си да се облаже, кат койот край лъвско пиршество! Не че левскарите са лъвове, ама дордето има такива капацитети като него да разединява левскарската общност, все ще е кяр за червените! Иначе той не може да стъпи на малкото пръстче на Колев, е може да му лъска обувките и да му носи куфарите !!! А Колев ако говорим сериозно беше и е добро попадение за левскарите!!! Нека му пожелаем успех, а кучетата ще си лаят докато кервана си върви!!!
  • 3 Синфен

    5 1 Отговор
    Кравеферми много , все ще си намери работа.