4 Януари, 2021 20:36 1 484 3

Акрапович: Ако дойде нов футболист, той ще бъде по-добър от сегашните играчи

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • цска-
  • селекция-
  • зимна подготовка

Вижда се, че момчетата са работили по плана, който съм им задал

Акрапович: Ако дойде нов футболист, той ще бъде по-добър от сегашните играчи - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА започна зимната си подготовка. Точно в 15:00 часа старши треньорът Бруно Акрапович изведе момчетата си за първа тренировка през новата 2021 година. Утре отборът ще отпътува за турския курорт Алания, където ще премине първият етап от предсезонната подготовка на тима, който ще продължи до 18 януари. Планирано е да се изиграят три контролни срещи в южната ни съседка.

"Искам да пожелая на всички една по-хубава 2021 година. Настроението в отбора е фантастично. Вижда се, че момчетата са работили по плана, който съм им задал. Утре заминаваме за Истанбул, а оттам за Алания . Там ще провеждаме много трудни тренировки и три приятелски мача. Противниците няма да са толкова трудни. Искам постепенно да натоварваме отбора. Винаги може да се очакват нови футболисти. Ако дойде нов, ще бъде по-добър от сегашните играчи. Отиваме в добро настроение. Искам да се подготвим добре".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    3 0 Отговор
    АКРАПОВИЧ...ПРЕЗИДЕНТ..НАЗДРАВЕ...
  • 2 Стойкас Стоилас

    4 1 Отговор
    Правилно, единствено е важно да е чернокож, по изискване на Мис Ловеч
  • 3 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Ами ако се запали таралясника две пожарни трябва да карат до тях едната отпред другата отзад.