Last news in Fakti

4 Януари, 2021 21:43 2 566 11

Загорчич разкри как е пропаднало преминаването му в ЦСКА

  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • цска-
  • славия-
  • стойчо стоилов-
  • данаил ганчев

Феновете не ме искали, защото преди съм бил в Ловеч... защото съм кадър на Литекс

Загорчич разкри как е пропаднало преминаването му в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич проговори за неосъщественото му преминаване в ЦСКА. До септември 2020 г. сръбският специалист беше начело на "белите", след което имаше вариант да оглави "армейците".

Заги разказа пред колегите от БЛИЦ подробности от дома си в Нови Сад защо не се е стигнало до назначаването му за треньор на ЦСКА.

"Да, бях пред договор с ЦСКА, след като се разделих със Славия, но се случиха някои неща, които объркаха всичко. Съжалявам, че не станах треньор на ЦСКА, но се надявам след време това да се случи", каза Загорчич и обясни по-подробно какво е възпрепятствало акостирането му в Борисовата градина.

"Бях на почивка със семейството в Златибор, когато Дани Ганчев и Стойчо Стоилов ми се обадиха. Казаха ми спешно да тръгвам за София. Веднага се прибрахме в Нови Сад, за да си оправя документите и да стегна багажа, но още същия ден, по-точно 3 часа по-късно отново ми позвъниха.

Тогава ми казаха, че няма да се случат нещата и да не се разкарвам напразно до София. Феновете прочели по медиите, че ще ставам треньор на ЦСКА и някои от тях били твърдо против. Не ме искали, защото преди съм бил в Ловеч... защото съм кадър на Литекс.

Искали нещо по-различно, но не и мен. Аз не виждам проблем, че съм играл в Литекс. Там се доказах, имах големи успехи. Но какво и да е, вече е минало. Може пък някой ден да бъда треньор на ЦСКА. Те сега имат наставник. Бруно Акрапович е добър треньор, уважавам го. Всички видяхме какво направи с Локомотив (Пловдив). Постигна страхотен успех със спечелването на двете Купи на България", разказа още Златомир Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    9 6 Отговор
    Това е партенка. Измислица на говедата. Поне като измислят фалшиви новини да бяха вкарали мозък, но как мозък в крава? Нелепо е, като легенда на Литекс да не го искаме. Напротив!

    Коментиран от #4

  • 2 Комбина

    4 2 Отговор
    100% измама и блъф!
  • 3 Диамантената ръка

    3 3 Отговор
    Еми нормално цска да не искат никой от Литекс, какво общо имат, те и Г.Ганчев не искат ама на...
  • 4 Лудия касапин

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Анималс":

    Да е,всичко на тоя свят зависи от "говедата".Ако феновете на люляците, не бяха разтворили широко бузки пред чатала на Гришата, можеше и да ви се чуе мнението.
  • 5 Само Локо СФ.

    0 1 Отговор
    Такива треньори на "ИЧ" по-добре ич да ги няма!

    Коментиран от #6

  • 6 Кюстендилеца

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Само Локо СФ.":

    Ей затова Локото ще си илядите в Б група. Нашия ич ще ни направи шампиони сега зимата като купим качествени чернокожи

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Кюстендилеца":

    Те и Литекс трябваше да са там да играят заедно с Локо Сф.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 1923

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Те са там кухорого.
  • 9 Консерватор

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    А Подуене знаеш ли кога трябваше да фалира!
    Да си фен на ЛеФски – Сухата река е най-голямото престъпление в спортния свят!
  • 10 Хахаха

    3 1 Отговор
    Лелее... ОранжАвите припоци вече развиха сериозен комплекс и някой спомене ли "Ловеч", или Литекс и изтрещяват хахахаха. Станаха за смях на цяла футболна България :))))))

    Коментиран от #11

  • 11 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хахаха":

    Ами и аз постоянно им пиша че това е Литекс ама има един бай Стойчо касапин постоянно ме кара да пия хапчета, а то те са за хапчета.