Last news in Fakti

5 Януари, 2021 09:33 1 638 2

Рио Фърнинанд: Играх пиян срещу Арсенал

  • рио фърнинанд-
  • уест хям-
  • арсенал-
  • футбол

Стоях си на пейката си мислех: “Моля ти се, не ме пускай"

Рио Фърнинанд: Играх пиян срещу Арсенал - 1

Легендата на английския футбол Рио Фърнинанд направи любопитно разкритие от периода, в който е бил защитник на Уест Хям. Той призна, че е излязъл на терена пиян в мач срещу Арсенал.

“Бях на 17 години и трябваше да гостуваме на „топчиите“. Но тъй като не бях попаднал в групата за мача, обърнах три чаши с бренди и кола”, откровен е бившият съотборник на Бербатов в Манчестър Юнайтед.

Малко преди началото на срещата обаче португалецът Паоло Футре отказва да излезе на терена, защото „чуковете“ не спазили обещанието да му дадат фланелката с №10.

“И тогава изведнъж в последния момент при мен идва домакинът и ми казва, че все пак са ме включили в групата на мястото на Футре. А аз в този момент стоя с чаша в ръка, но той ми вика да я оставям. Оле-ле-ле, на три брендита съм, а ще играя на “Хайбъри”, разкрива Фърдинанд.

Той обаче не е титуляр, а остава резерва. Три минути преди края на мача обаче мениджърът Хари Реднап вкарал Фърдинанд на мястото на Славен Билич.

“Стоях си на пейката си мислех: “Моля ти се, не ме пускай, защото съм изпил толкова, че няма как да играя. Но в крайна сметка все пак Реднап заложи на мен. Трябваше да пазя персонално Йън Райт. Помня как спечелихме корнер и всички други отидоха в наказателното поле на Арсенал, докато аз останах на центъра в близост до Райт.

И тогава Йън започва да ме гледа право в очите. Аз обаче се правя, че не го забелязвам и следя какво се случва в наказателното поле на съперника. И в този момент той ме сръчка с два пръста в челото, все едно да ми каже “Аха, хванах те”, спомня си Фърдинанд за мача, който Уест Хям губи с 0:2 от Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър Стенли

    11 0 Отговор
    Иън Райт е стара лисица, много ясно че се е сетил за какво иде реч :)
  • 2 Чудо голямо !

    5 0 Отговор
    Пол Гаскойн винаги беше мъртво пиян и след победа препикаваше стадиона.Джони Велинов,ако не обърнеше 5 водки, не можеше да пази на вратата.Примери бол !