Last news in Fakti

5 Януари, 2021 11:50 1 600 4

Един от големите шампиони в американския конен спорт превъртя - стреля по хората на светофар

  • си джей макмеън-
  • конен спорт-
  • спорт-
  • стрелба-
  • арест

Арестуван е за опит за убийство

Един от големите шампиони в американския конен спорт Си Джей Макмеън явно е загубил временно разсъдъка си, след като беше арестуван за опит за убийство. Жокеят е стрелял безразборно по хората на светофар, на който спрял с колата си.

Инцидентът е станал на 27 декември в град Лафайет (щат Луизиана). Един от свидетелите обяснил пред полицията, че след стрелбата 26-годишният Макмеън отпрашил с висока скорост от мястото на инцидента.

Властите успели да установя самоличността на стрелеца чрез камерите за наблюдение, които заснели номера на автомобила. Срещу Си Джей Макмеън е издадена заповед за арест.

Задържането му обаче станало едва на 3 януари. Тогава полицейски патрул спрял жокея след нарушаване на правилата за движение. При проверка на документите в полицейската система се появила заповед за арест.

При направения обиск в автомобила са открити и наркотици. Ден след задържането Си Джей Макмеън е освободен под гаранция от 80 000 долара. Стрелецът произхожда от семейство, познато в конния спорт. Баща му е бивш жокей.

Си Джей Макмеън има над 1000 победи в конните надбягвания. Най-големият му успех си остава триумфът в Дербито на Оклахома през 2016 г. Година след това обаче получава едномесечно отстраняване от спорта заради употреба на метамфетамини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дедо Герчо

    4 0 Отговор
    ТИЯ,ВСИЧКИТЕ СА ПРЕВЪРТЕЛИ...ХАХАХА..
  • 3 Де Факто

    5 0 Отговор
    Само едно малко уточнение:
    Това НЕ Е конен спорт, а ХАЗАРТ.
    Абе да се знае.
  • 4 Гери оХара

    4 0 Отговор
    Щях да го нарека "каубой" и да попитам на светофара, от коня ли е стрелял,ама ,като се върнах назад в детските спомени, кога гледахме каубойски филми и сме чели не само "Винету", че в тях църни каубои нямаше.Църните бачкаха у полето ,а най-много някой да подковаваше каубойските коне .