16 Януари, 2021 17:33 1 301 1

Балъков: Селекцията в ЦСКА 1948 приключи

  • красимир балъков-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • селекция

Легендарният плеймейкър изрази задоволство след победата с 4:0 над Септември (София)

Балъков: Селекцията в ЦСКА 1948 приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви пред Sportal TV, че на 99% зимната селекция при "червените" е приключила. Легендарният плеймейкър изрази задоволство след победата с 4:0 над Септември (София).

"Като първи контролен мач, направихме го много сериозно и най-важното без контузии. Имаше идея да не се играе мачът, но решихме да го изиграем. Условията в Симитли са определено по-добри, играхме на трева, което е много важно. Добър контролен мач на фона на зимните условия. Много от новите дойдоха преди седмица, други направо преди дни. Някои ги пуснахме просто да усетят колектива, колегите си.

Дамянов и Личев изиграха по едно полувреме, трудно може да се даде оценка в този подготвителен период, рано е за оценки. В Турция трябва да изчистим детайлите, ще работим в тактическо отношение, имаме много млади състезатели, работим изключително много, обръщаме внимание на схемите на игра. На 99%, да не кажа и на 100%, това ще са играчите", каза Бала.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хасан

    1 0 Отговор
    футбол в българия е все едно да говорим за плуване в пустинята . няма по голяма простотия