Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 19:49 1 633 1

Хакнаха Имобиле в Туитър - той се гаври с хакера (СНИМКИ)

  • чиро имобиле-
  • хакнат профил-
  • туитър-
  • хакер-
  • гавра

Нападателят на Лацио посъветва хакера да отиде на фризьор

Хакнаха Имобиле в Туитър - той се гаври с хакера (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Туитър акаунтът на звездата на Лацио Чиро Имобиле е бил хакнат днес по обяд, съобщи преди малко самият той в Инстаграм. Интересното е, че Чиро грам не се е трогнал от този факт и даже намери време да се пошегува с хакера, като го посъветва да отиде на фризьор.

“За жалост ми откраднаха акаунта в Туитър. Този странен персонаж ще може да качва всякакви туитове от мое име, защото е успял да разбие паролата. Нямам никаква представа как е възможно, защото самият аз не си я знам и не съм влизал от 3 години. Благодаря на хората, които ми сигнализираха, така поне успях да ви предупредя” написа Чиро на стори в социалната мрежа Инстаграм.

Минутки след това, италианецът, явно развеселен от визията на хакера, реши да публикува нов статус по темата, който гласи следното: “Между другото, ако случайно успея да се свържа с теб, единственото нещо, което ще ти кажа, е да отидеш на фризьор, защото имаш спешна нужда”.

Хакнаха Имобиле в Туитър - той се гаври с хакера (СНИМКИ)

Хакнаха Имобиле в Туитър - той се гаври с хакера (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухахахаха

    0 0 Отговор
    Мухахахахаха