Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 17:58 1 591 1

Кошмарите в Ливърпул продължават! Фабиньо, който бе преквалифициран на защитник, също е с контузия

  • ливърпул-
  • клоп-
  • контузия-
  • проблеми-
  • лестър-
  • фабиньо

Юрген Клоп няма да може да разчита на бразилския си футболист

Кошмарите в Ливърпул продължават! Фабиньо, който бе преквалифициран на защитник, също е с контузия  - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул няма да може да разчита на бразилския дефанзивен халф Фабиньо, който бе преквалифициран в защитник за мача с Лестър този уикенд. Той е получил мускулна травма, като все още не е ясно дали ще пропусне двубоите с Лайпциг и градското дерби с Евертън през следваща седмица.

Напомняме, че тримата бранители на “мърсисайдци” Върджил ван Дайк, Джо Гомез и Жоел Матип все още лекуват тежки контузии и няма да се завърнат скоро на терена.

За срещата с Лестър утре, Юрген Клоп най-вероятно ще гласува своето довери на някое от новите попълнение, които бяха взети на пожар в последния ден от трансферния прозорец - Бен Дейвис или Озан Кабак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    0 0 Отговор
    Това е резултатът от постоянното физическо изцеждане на играчите. Игра със 100% натоварване всеки мач води до тежки контузий . На Клоп разбира се не му пука ,следващите рибки вече щъкат в аквариума.