Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 21:45 1 021 0

Лил се издъни срещу Брест, с което зарадва ПСЖ

  • лил-
  • брест-
  • френска лига 1-
  • 0:0

При това положение играчите на треньора Кристоф Галтие излязоха начело в класирането с 55 точки, само на една пред Пари Сен Жермен

Лил се издъни срещу Брест, с което зарадва ПСЖ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Лил и Брест завършиха 0:0 на стадион Пиер Моро, като домакините влязоха в мача да продължат серията си от поредни победи, след като преди това спечели две гостувания и общо 6 поредни успеха.

И двата отбора не успяха да преодолеят защитите, като домакините пробваха и финален натиск, но така и не се случи нищо опасно за вратаря Себастиен Сибоа.

При това положение играчите на треньора Кристоф Галтие излязоха начело в класирането с 55 точки, само на една пред Пари Сен Жермен. Гостите от Бретан събраха 31 и са на 12-о място.

В останалите мачове от френска Лига 1, играни по-рано през деня, Монако и Лориен направиха 2:2, Нант удари Анже с 3:1 като гост, Ним спечели с 2:0 гостуването си на Дижон, Страсбург, също като гост, спечели с 2:1 срещу Метц, а Сент Етиен, за изненада на мнозина и също гост, спечели срещу Рен с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА