Last news in Fakti

20 Февруари, 2021 17:31 1 576 1

Николай Киров: Много прибързахме, когато останахме с човек повече

  • киров-
  • арда-
  • червен картон-
  • ботев враца-
  • победа

"Този мач беше едно доказателство, че ако не си по най-добрия начин настроен, няма как да няма проблеми", заяви наставникът на Арда след победата над Ботев Враца

Николай Киров: Много прибързахме, когато останахме с човек повече - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Арда Николай Киров призна, че тимът има много работа за вършене. Той обяви, че тимът е прибързвал през втората част.

"Този мач беше едно доказателство, че ако не си по най-добрия начин настроен, няма как да няма проблеми. Когато сме с човек повече, по най-лошия начин изиграхме втората част. Изненада ни и едно странично хвърляне... играхме бавно. Трябваше да се търси трети гол. Върху това трябва да работим, върху задържането на топката. Трябва да се търси игра между линиите", заяви Киров.

"И това го има. На полувремето коментирахме, че трябва да излезем така все едно резултатът е 0:0 и сме 11 на 11 на терена. Прибързахме. Трябваше да сме спокойни и да играе със самочувствие. Има сериозно неща върху, които трябва да работим", обясни още той.

"На този етап не мислим за класиране. Първо трябва да си осигурим място в Топ 6. И тогава ще мислим какво ни е положение. Започваме да се готвим за двубоя срещу Славия", добави Киров.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KARDJALISTAN

    3 0 Отговор
    АРДА БИЕ ЛОШО БИЕ .....