23 Февруари, 2021 11:12 2 382 2

Момичета с големи сърца!

  • художествена гимнастика-
  • ивет минковска-
  • камелия стоилова-
  • валерия юзвяк

Организират благотворителна продажба на част от своите медали, уреди и екипи за да подпомогнат лечението на Валерия Юзвяк

Момичета с големи сърца! - 1
Снимка: БГНЕС

Състезателките Ивет Минковска, Камелия Стоилова и ансамбъл (жени) организират благотворителна продажба на част от своите медали, уреди и екипи за да подпомогнат лечението на Валерия Юзвяк. Грацията е част от ансамбъла на Украйна и е диагностицирана с рабдомиосарком – рак на меките тъкани.

Момичетата на Весела Димитрова и на Михаела Маевска – Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова предлагат на търг сребърния си медал от Европейските игри в Минск, тениска от официалния екип от същото състезание, както и чифт бухалки, с които спечелиха редица медали от престижни състезания. Търгът се провежда в страницата на БФХГ в Инстаграм и ще продължи до 21 февруари.

Състезателките на Ивет Минковска и Камелия Стоилова също се включиха в каузата с продажбата на свои трика.

С ансамбълът на Украйна Валерия Юзвяк има спечелени 6 медала от европейски първенства (2 златни и 1 сребърен и 1 бронзов през 2020, 2 сребърни от шампионата в Гуадалахара през 2018), сребро от Европейските игри в Минск 2019 и бронз от Световното в София през 2018.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Весел пор

    0 10 Отговор
    Едната беше доста дащна ,но от както и се вдигна самочувствоето се дърпа !
  • 2 Цецо

    6 0 Отговор
    Поздравления!!!