Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 16:36 1 609 1

Футболист, играл 8 години във Висшата лига, обвинен в изнасилване

  • ки сун йон-
  • футбол-
  • южна корея-
  • висша лига-
  • изнасилване

Адвокатската кантора „Хюн Лоу“ излезе с прессъобщение, в което са описани обвиненията срещу „футболна звезда, която наскоро се е присъединила към ФК Сеул

Футболист, играл 8 години във Висшата лига, обвинен в изнасилване - 1

Бившият капитан на националния отбор на Южна Корея и една от футболните звезди в страната Ки Сун Йон, който в продължение на осем години игра в английската Висша лига, е заподозрян за изнасилване.

Адвокатската кантора „Хюн Лоу“ излезе с прессъобщение, в което са описани обвиненията срещу „футболна звезда, която наскоро се е присъединила към ФК Сеул.

Според информацията, въпросният футболист и негов приятел за принуждавали две ученички да извършат сексуален акт в периода януари – юни 2000 г. Когато са получили съпротива, те са пребили своите жертви.

Ки Сун Йон напълно съответства на описанието. По време на инцидента той е бил шести клас в същото училище като жертвите. През лятото на 2020 г. футболистът се завърна във ФК Сеул след няколко години изяви зад граница.

Самият той отрича обвиненията и адвокатите му обявиха, че ще се предприемат всички юридически действия за нанесена клевета и морален ущърб.

В периода 2010-20 халфът играе в Европа за Селтик, Суонзи, Съндърланд, Нюкасъл и Майорка. Със Суонзи печели Купата на Лигата в Англия през 2013 г. Със Селтик има шампионска титла на Шотландия (2012) и Купа на страната (2011 г.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малка чорка,голем проблем..

    0 1 Отговор
    А какво да кажем ние,с гайдите и ручилото?..