Last news in Fakti

2 Март, 2021 11:41 1 281 0

Томаш: Купата е бонус, целта ни е да останем в елита

  • александър томаш-
  • футбол-
  • етър-
  • арда-
  • купа на българия

С тези червени картони вече не знам как да прекрояваме състава

Томаш: Купата е бонус, целта ни е да останем в елита - 1
Снимка: БГНЕС

Етър приема днес Арда (Кърджали) в осминафинал за Купата на България. Мачът е на стадион "Ивайло" от 17:30 ч., като се играе само по една среща с елиминации. Главен съдия е Станимир Тренчев с помощници Павлин Михайлов и Георги Минев.

Мача за етърци пропускат Здравко Илиев, който получи червен картон срещу "Локо" (Пд), и контузеният Дани Младенов.

Здравко Илиев е наказан за 2 мача и с глоба от 3000 лв. В игра обаче след изтекло наказание се завръщат Божидар Кацаров и Мариян Иванов.

"Подхождаме професионално. Ние нямаме богат избор от футболисти, излизаме и играем. С тези червени картони вече не знам как да прекрояваме състава. Нашата цел е да направим максимума, за да остане Етър в Първа лига. Така че купата е бонус, но излизаме както във всеки мач за победа", коментира пред клубния сайт преди срещата старши-треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА