2 Март, 2021 13:25 1 132 1

Легенда на румънския футбол е бил вариант за треньор на ЦСКА

  • георге хаджи-
  • цска-
  • треньор-
  • футбол

Признанието направи генералният директор на клуба от Констанца - Кристиан Биволару

Легенда на румънския футбол  е бил вариант за треньор на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на румънския футбол Георге Хаджи е бил вариант за старши-треньор на ЦСКА през есента, пише "Тема Спорт". От "Армията" дори са отправили официална оферта към 56-годишния специалист, който от 2014 година е начело на местния Виторул.

Признанието направи генералният директор на клуба от Констанца - Кристиан Биволару, според когото поканата към Хаджи е дошла след загубата на "червените" от ЧФР Клуж в Лига Европа.

"През миналата година имахме интересни разговори и предложения за Джика Хаджи. Особено отчетливо бе предложението от българския ЦСКА. Клубът смени треньора си след първия мач срещу ЧФР и тогава получихме офертата, която обаче в крайна сметка не бе доразвита. Имахме оферти от Русия, една от Турция и от елита на Румъния, каза Биволару пред looksport.

В крайна сметка Хаджи е отказал всички предложения, които е получил, тъй като не искал да сменя отбора по време на сезона.

Треньорската му кариера започва като селекционер на Румъния, а после води Бурсаспор, Галатасарай, Поли Тимишоара и ФКСБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мето

    0 1 Отговор
    Акрапович е най- достойният за треньор на ЦСКА . Стига с тези тъпи, зевзешки коментари и спекулации. Няма да го сменят в никакъв случай. Точка.