4 Март, 2021 05:15 1 917 0

Арсенал е готов да се раздели с Лаказет

  • лаказет-
  • арсенал-
  • продажба-
  • договор-
  • артета

Договорът на французина изтича след година, така че на "Емиратс" са склонни да го продадат, ако получат задоволителна оферта за него

Арсенал е готов да се раздели с Лаказет - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е готов да изслуша оферти за нападателя Александре Лаказет през лятото, пише "Football London". Договорът на французина изтича след година, така че на "Емиратс" са склонни да го продадат, ако получат задоволителна оферта за него.

На този етап изглежда, че от Арсенал нямат намерение да предлагат нов договор на Лаказет, което още повече загатва за предстоящата раздяла през лятото. Подобно нещо личеше и от думите на мениджъра Микел Артета по тази тема преди известно време.

"През лятото ще обсъдим какво ще правим. Към момента не сме обсъждали темата за нов договор на Лаказет. Много съм доволен от представянето му, от головете, които бележи и от енергията, която влага на терена. Той трябва да продължи в същия дух", бяха думите на Артета.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА