Last news in Fakti

6 Март, 2021 19:40 2 039 10

ЦСКА и Локомотив (Пловдив) врътнаха скучно реми

  • цска-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:0-
  • efbet лига

В хода на мача "армейците" бяха по-дейни, но пък Локомотив създаде единственото чисто положение в мача

ЦСКА и Локомотив (Пловдив) врътнаха скучно реми - 1
Снимка: cska.bg

Отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) разочароваха с продукцията си и завършиха при нулево равенство (0:0) в дербито от 20-ия кръг от родната efbet Лига. Равенството по никакъв начин не кореспондира с претенциите на двата отбора, заемащи втората и третата позиция във временното класиране у нас, а също така един от двата отбора пропусна възможността да намали пасива си от лидера Лудогорец. Срещата бе белязана от цели 55 нарушения от двата отбора, като играта на „Българска армия” бе изключително накъсана. В мача пък имаше общо 6 удара посока двете врати. Най-близо до гола бе капитанът на гостите Димитър Илиев, който нацели гредата на ЦСКА в 66-ата минута.

Домакините от София контролираха значително повече топката в първите минути, но първият удар дойде чак в седмата минута. Тогава Тиаго Родригес опита изстрел от далечна дистанция, но той бе прекалено лек, за да затрудни Илко Пиргов. Впечатление правеше, че "смърфовете" разчитаха на контра действия от своя страна в столицата, но в първите 20 минути халфовата линия на ЦСКА се справяше умело с набезите на контра от Локо и спираше опасностите рано-рано пред вратата на Бусато.

В 28-ата минута се видя първата добра възможност в мача.Бисмарк Чарлс притисна Цветанов в средата на терена отдясно, а играчът на Локо (Пд) върна топката към вратаря Илко Пиргов. Топката бе атакувана от Жорди Кайседо, но опитният вратар излезе и изрита силно напред току преди еквадорският нападател на "червените" да достигне топката.

ЦСКА продължи да бъде по-дейният отбор в срещата до края на първата част, но удари посока вратата на гостуващия тим нямаше. В 52-ата минута отбраната на Локомотив Пловдив действа абсурдно с топка, която се търкаляше по аутлинията. Същото стори и стражът Илко Пиргов, а Кайседо атакува топката, която се отби в гредата, но Пиргов му я взе от краката, след което Кайседо се удари много тежко в десния страничен стълб на вратата.

Гостите нацелиха гредата на ЦСКА в 66-ата минута. Юрген Матей и Петър Занев сбъркаха между Георги Минчев вдясно по нападението на "смърфовете", а нидерландецът изпусна нападателя на гостите. Той центрира за Димитър Илиев, който стреля, топката преодоля Бусато, но се отби в левия страничен стълб. Последва нов шут на Илиев, но той прелетя високо над напречната греда. Четвърт час преди края на редовното време ЦСКА направи страхотно нападение чрез Енрике Рафаел. Влезлият като резерва офанзивен халф нахлу отляво и импровизира с техника през двама бранители на Локо Пловдив. Последва центриране към Юга, който свали с глава към Кайседо. Той се обърна с гръб към вратата и шутира с десния крак, но топката прелетя над напречната греда на Пиргов.

Шест преди края Жорди Кайседо опита красиво изпълнение с ножичен удар, но опитът му беше неточен. В първата минута от добавеното време халфът на ЦСКА Амос Юга опита удар от средно разстояние, но прекалено лек за класата на Пиргов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 8 Отговор
    Преди години имаше цска и беше собственост на армията , а има цска- СОФИЯ и е собственост на Чавдар Етрополе.
  • 2 един от многото

    14 2 Отговор
    "Маестро" Акрапович , нещо да кажеш по въпроса? Защото аз ще ти кажа , ако се издъниш и срещу Левски си пътник!

    Коментиран от #8

  • 3 Тъпо

    7 2 Отговор
    Слаб мач, самоубийствен резултат, България пак ще гледа разни първенства по телевизията. Ама то като се замисля, не може всичко в държавата да е в л*йна, а само футболът да е в целият в бяло. Единственият бял безгрешник по нашите земи се нарича ББ.
  • 4 Кюстендилеца

    10 3 Отговор
    Бруно-Аркапович вече много почна да ми лази по нервите! Защо легна на бившия си клуб???? Защо топ нападател като Жорди Кайседо, който за нивото на отборите и вратарите в България може да вкарва по 40-50 гола на сезон, сега нямаше удар към вратата??? Отговори или се махай!!!
  • 5 Обесен Язовец

    7 2 Отговор
    Тези не посмяха да излъчат победител.
  • 6 гларус

    4 5 Отговор
    Трагедията в ,,МЕНТЕТО С ТИРЕТО,, продължава .С Бруно ментето толкова .Вижда се , че няма и купата да вземат.Оставане в тройката е съмнително.Сега предстои да им се изреждат много отбори който ще ги подпукат след нокдауна.
  • 7 Офендърс

    5 3 Отговор
    Искаме сега да чуем подлогите на Микре от Анималс за Бисмарк Чарлс и уникалния голмайстор Кайседо! Гола вода и двамата. Тия могат да вкарват само на клеклналото Черно море. Срещу делиорманците и Доко Пловдив бяха кръгла нула
  • 8 456

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Атаките към съдията преди мача си свършиха работа. Беше се сковал и свири 55 нарушения, повечето несъществуващи. Накъса играта. Игровото време беше около 25 минути. Съдията още в началото си беше решил мача да е равен, за да няма скандали. Та Цеката си свърши работата към Домуса и внесе необходимото напрежение преди мача в съдията. ЗА утре, ще видим.
  • 9 vhv

    1 2 Отговор
    Локото не игра така както с Левски
  • 10 Курумпе

    0 0 Отговор
    Айде ЕФ БЕТ ТОТО лига...Гледа се високият коефициент, а и минимални щети , като загуба на всички точки...ТО е Ясно, че и двата отбора са на заработка...титлата е на Домус ага, това му е дадено от Държавата и Буци по заслуги с Шиши, а третата позиция ще е жестока битка с ДПС отбора на АРДА - Кърджалииският