Last news in Fakti

6 Март, 2021 20:59 1 646 11

Занев "захапа" Локо (Пд): По едно време имах чувството, че играем с изпадащ

  • цска-
  • локомотив (пловдив)-
  • петър занев

"Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? Нали се борят за шампиони?", запита капитанът на "червените" след края на мача с пловдивчани

Занев "захапа" Локо (Пд): По едно време имах чувството, че играем с изпадащ - 1
Петър Занев, кадър: Diema sport

Капитанът на ЦСКА Петър Занев сподели впечатленията си от нулевото равенство с Локо Пд. Защитникът на "армейците" не остана доволен от резултата и нападна остро играта на противника.

"Опитахме се да спечелим, но ни липсваше последният пас. Развивахме добре атаките си, но не можехме да намерим верния път към вратата им. Като поведение и характер мисля, че доминирахме. Те нямаха удар към вратата, направиха само една случайна контраатака", заяви Занев.

"Имаше моменти, в които играта се накъсваше много. Явно има нови правила от ФИФА и някой като викне "Ох", се дава фаул. Не знам защо така. 55 фаула."

"Локомотив игра плътно с петима защитници, двама опорни халфа - седем човека постоянно бяха пред техния пеналт. Не намерихме верния път, но за да се случи това, трябва 90 минути постоянно да поставяш под напрежение. Може би не намерихме верния път.

"Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с изпадащ. Нали се борят за шампиони? Вината е наша", завърши Петър Занев.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майна

    11 2 Отговор
    А гредата?!?
  • 4 Стоян Александров

    16 3 Отговор
    Колко си проЗд само.... Супер проЗд....Няма ЦСКА бе еййййй. Вие сте Етрополе....Това е. А ти си най-слабия футболер на този отбор.
  • 5 Zizu

    19 2 Отговор
    Що за леваци сте, щом ,НЕ можете да биете изпадащ!
  • 6 Ми иии

    10 1 Отговор
    тя вината е обща! Спукахте топката от ритане, ще ходи в Хисаря на бани! А 55 - те фала са общо дело, на двата отбора! Нивото на футбола ни е плачевно! Събрани са както се пее в една хубава песен .... вместо юнак до юнака, рогач до рогача, куц кон до куц кон, празноглавец до празноглавец мила моя майнольо! И накрая ... съдията, съдията .... той ни е виновен, или гельосания от разград, а той човека си работи добре!!! А ние грандове, смях .... през сълзи!!! Вземете че заиграйте най-накрая!!! че мътните ви взели!!! Спрете да плачите че на кривата ракета космоса и пречи, а плаченето се отнася за всички като се почне от Господина с играйкането, мине се през Стойчо Ст ...и се стигне до пазача! Искаме ФУТБОЛ ИГРА А НЕ смешен плач!
  • 7 1234578

    17 2 Отговор
    На крива ракета, космоса и е крив. Занев какво иска? Да вкарва голове без никой да му пречи и на празна врата, без вратар ли? Щом иска да е шампион, трябва да побеждава и вкарва голове и на отбори с 10 защитника на терена.
  • 8 Иво

    20 1 Отговор
    Вие и Лудогорец надиграхте без удар във вратата,сега "надиграхте" и Локо!Като мухи без глави играете!!!Трагедия пълна!!!
  • 9 един от многото

    13 2 Отговор
    Вземаха ли ви точка , удариха ли и греда? Какво още искате , да беше влязла и тази топка и да ви вземеха и трите точки ли? Аман от такива като теб , хем не можете да играете , хем другите ви криви. Ако бяхте много хубави нямаше да избяга Ганчев. И Левски и ЦСКА не ставате за нищо , че и публиката ви е такава. Затова хората с пари избраха Ботев.
  • 10 Жорж

    11 2 Отговор
    Явно всички с които играете са изпадащи, защото не можете да победите Никой. Слабаци. Играете бавно и мудно, като на забавен каданс.
    А и безидейно..
  • 11 Анималс

    3 6 Отговор
    Прав е, срещу нас бъркат бетона и паркират автобуса! Така бяха и делиорманците. И те играха като изпадащи за 0:0, но с късмет вкараха. Това ако са двата отбора претенденти, направо да ни дават купата