Last news in Fakti

7 Март, 2021 14:59 1 625 1

Томаш след победата над ЦСКА 1948: Доволен съм! Момчетата най-накрая си повярваха

  • етър-
  • цска 1948-
  • александър томаш

Изцяло на тях се дължи победата. Агресията бе ключова. Успяхме да влезем в мача добре, въпреки ранния час", коментира треньорът на Етър

Томаш след победата над ЦСКА 1948: Доволен съм! Момчетата най-накрая си повярваха - 1
Александър Томаш, кадър: Diema sport

Треньорът на Етър Александър Томаш бе много доволен от победата над ЦСКА 1948 с 3:1 на стадион „Ивайло“.

„Доволен съм, че момчетата най-накрая си повярваха, защото аз знам, че могат, а те си слагаха някакви бариери. Изцяло на тях се дължи победата. Агресията бе ключова. Успяхме да влезем в мача добре, въпреки ранния час. Двубоят тръгна зле за нас, след като ни реализираха гол от нищото. Наша грешка е, че създаваме такива опасности пред собствената си врата. Ще си оставя за себе си пропуските, които правим и ще говоря с момчетата в съблекалнята“, заяви Томаш.

„Оттук започва трудното. Всеки мач е труден, но нямаме друг шанс. Трябва да се влагат максимално по време на мачовете, за да трупаме точки. Не гледам класирането, а ще играем мач за мач“, добави той.

"В България много бързо отиваме от едната крайност в другата. Това, че Бербатов работи с тях, е само плюс за тях, то се вижда. Но ние обичаме жълтото. Не ми се коментира тази тема. По-скоро ще акцентирам на желанието, на агресията. Радвам се, че днес не приключихме с червен картон. Дебют направи 18-годишен футболист, така че аз съм доволен. Имаме страшно много работа, за да успеем накрая с целта, в която много хора все още не вярват'', коментира още Александър Томаш.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като гост

    3 0 Отговор
    Браво на Етър. Искам да забравя за отбор ЦСК, също да забравя че е имало и БСП.