Last news in Fakti

9 Март, 2021 09:16 4 192 7

Нов удар по Левски!

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол

Заради избрания от клубния лекар протокол на лечение Андриан Краев вече е отписан до края на сезона

Нов удар по Левски! - 1
Снимка: БГНЕС

Нов проблем ще трябва да бъде решаван в тима на Левски, след като се е появил пореден медицински казус. Заради избрания от клубния лекар протокол на лечение Андриан Краев вече е отписан до края на сезона, пише „Мач Телеграф“.

Футболистът има травма в областта на аддукторите, подобна на тази, която дълго време тормозеше бившия нападател на тима Станислав Костов. Заради нея Краев пропусна цялата зимна подготовка, а на преглед в Германия са му препоръчали да се оперира.

Клубният лекар на Левски обаче е преценил да заложи на консервативно лечение и е изразил становище, че не трябва да се прави интервенция. В резултат на това Краев продължава да чувства болки и да не може да тренира пълноценно.

В същото време възстановяването на близнаците Радослав и Борислав Цоневи не върви така, както се иска на феновете. На „Герена“ са наясно, че те ще могат да се върнат в игра най-рано през май, въпреки че вече започнаха да тичат. Това е сериозен удар за треньора Славиша Стоянович, който признава, че отборът му страда от липсата на качествен атакуващ халф.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия син неудачник

    16 5 Отговор
    Няма нищо всеки бърка,а в крайна сметка ветеринарната медицина е по-трудна от хуманната! Човекът говори а говедото само мучи.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Глупак

    9 1 Отговор
    Големия проблем на Левски и пр. клубове, че плащат по 32 хил. лв на месец на триньори, а феновете събират пари да плащат дълговете на клуба!? Простотия и ваглост.
  • 5 Съдията Дред

    5 4 Отговор
    Толкова контузии говорят за слаба работа на треньорите
  • 6 кико

    5 2 Отговор
    Френците казват :" Една птичка , пролет не прави " !!! Ако Краев решава нещата в Уефски , да , но уви !!! Да си платят всички борчове и в тррета лига АГЕЙН - на чисто !!!
  • 7 Мимч

    5 1 Отговор
    Интересна работа.На кого да вярваме,на немските лекари или на измисления доктор на Левски.Аз вярвам на първите и ако бяха се вслушали в тях от ръководството,сега може би щеше да играе....