Last news in Fakti

9 Март, 2021 13:28 1 400 4

Славиша Стоянович чете конско на играчите си след Ботев Пд

  • славиша стоянович-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • левски

Сините се представиха много слабо срещу „канарчетата“

Славиша Стоянович чете конско на играчите си след Ботев Пд - 1
Снимка: БГНЕС


Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович е останал изключително недоволен от централните защитници на тима Ребин Сулака и Начо Монсалве след равенството 2:2 срещу Ботев Пловдив на „Герена“.

Те се представиха много слабо срещу „канарчетата“, като иракчанинът сбърка фатално при първия гол на Ботев, когато не успя да изчисти топката. Тя му бе отнета от Маркиньос, който асистира на Атанас Илиев за първия гол във вратата на Звонимир Миколич.

Сулака е несменяем титуляр след подновяването на кампанията. Той дойде в клуба като свободен агент през зимата от Арда. Договорът му е до края на сезона.

Испанецът Начо Монсалве също пристигна без пари при столичани. Той има контракт със „сините“ до края на следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия син неудачник

    3 1 Отговор
    Павка, може би имаш предвид ГОВЕЖДО!?
  • 2 Крайно време е

    2 1 Отговор
    Да счемят името на танцовия състав и да спрат да петнят името на Апостола! - напр "подуенски резил". А Раев и Ревльо какво казват - няма ли вече някой будала като Борат да дава парички? По болезнен начин доказват, че с пр ъдня боя не става. А БФС си траят за фалита??
  • 3 Мимч

    1 0 Отговор
    Не се знае по колко пъти трябва да им се чете конско,но всеки път едно и също.Явно трябва голямата секира да играе.С четене само не става.....
  • 4 Дедо

    2 0 Отговор
    Истината е една: Слабо ръководство,посредствени футболисти и случаен треньор.