Last news in Fakti

18 Март, 2021 19:25 2 748 6

Пребиха още един футболен съдия

  • съдия-
  • бой-
  • футбол

Новината идва само дни след грозния инцидент на срещата в Костинброд, където Калоян Караджинов нападна рефера Васил Цоклинов

Пребиха още един футболен съдия - 1

20-годишен футболен съдия беше пребит на футболен мач в Пловдивско. Новината идва само дни след грозния инцидент на срещата в Костинброд, където Калоян Караджинов нападна рефера Васил Цоклинов.

Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на Е.Б., на 20 г., в качеството му на главен съдия на футболната среща между отборите на ФК Тракия, с. Царимир и ФК Сокол, с. Пъдарско, която се е провела на 14 март 2021 г. в с. Царимир, обл. Пловдив.

"Досъдебното производство е образувано след подадена жалба в Районна прокуратура – Пловдив. Установено е, че реферът Е.Б. е бил ударен в областта на главата, след като отсъдил наказателен удар в полза на един от отборите. Срокът за приключване на разследването е двумесечен", съобщиха от Районна прокуратура - Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Venturа

    24 0 Отговор
    Пълен локдаун за БГ футбола. Футбола у нас прилича на селски хоремаг,като се напият, все за нещо ще се збият. Толуп до толуп.

    Коментиран от #6

  • 2 Знайко

    12 1 Отговор
    Имало срок за прислючване на разследването, това е добре. А ще има ли срок за произнасяне на съда. Или съда ще се проинесе след 10 години.
  • 3 Помните ли Ноел Киню?

    10 3 Отговор
    Френският жабар,дето ни закопа в 1994 на Световното! Костакурта спря топката с ръка в наказателното,цял Свят видя,гадният жабар се направи на кьорав и ни счупи краката! Футболни съдии,прокурори като Каскета - Огъъъън!!
  • 4 Схема

    3 0 Отговор
    Черното тото с предопределените залагания си иска своето. Единия се е договорил с едните, а другия с другите
  • 5 Що е футболен рефер?

    4 0 Отговор
    Боксова круша с пачки..
  • 6 Idiotbg

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Venturа":

    А бе кретен, бил ли си на мача, за да разбереш защо са ударили съдията? Или ти си поредния смешник който просто говори без да знае?