Last news in Fakti

22 Март, 2021 11:16 3 512 4

Моуриньо каза за следващото му предизвикателство като треньор

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • висша лига

Португалецът призна, че следващата му голяма цел е да накара състезателите да играят всеки път по този начин

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо остана доволен от победата с 2:0 като гост на Астън Вила и поздрави своите футболисти за бързия отговор след кошмара в Лига Европа. В четвъртък лондончани бяха елиминирани от Динамо Загреб след загуба с 0:3, но снощи оказаха коренно различно лице.

Португалецът призна, че следващата му голяма цел е да накара състезателите да играят всеки път по този начин.

„В една група от хора се нуждаеш от време, за да развиеш нещо, защото психологическият профил на хората в нея, а и цялото общество по принцип, не е нещо просто - коментира наставникът. - Тази вечер показахме необходимото отношение. Разбира се, че направихме някои малки промени в тактически план, но в този мач не самата тактика беше от значение, а по-скоро отношението. Така че победата е изцяло заслуга на момчетата, защото те дадоха всичко от себе си. Всеки от тях игра на върха на възможностите си. Имаше схващания, контузии. Това беше от онези двубои, в които си длъжен да хвърлиш максимално много усилия“, заяви Моуриньо.

„Следващото предизвикателство пред мен като треньор на този отбор е да виждаме това отношение към играта всеки път, а не само като отговор на лош резултат. Искам да се гордея с тези състезатели без значение от крайния резултат. Не бях горд в четвъртък, а искам винаги да съм“, допълни още португалският спец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косе Босе

    5 3 Отговор
    Слаб менажер.Винги губи когато пази резултати при1:0 При наи- доброто нападение,да играеш защитно е като да играеш хазарт.Резултатите са доказателство.Бях му фен,вече не.Износен е.

    Коментиран от #4

  • 2 Лукас Моура

    2 1 Отговор
    Оставка, Моу!
  • 3 Моуриньо ши го призная ако...........

    0 1 Отговор
    Стане треньор на нашия ФК Стърчипишка и ни направи шампиони
  • 4 EEEEE

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Косе Босе":

    мърмориньо от спортен преводач иска да стане тренер ,ама пак успя парички да напрай,ако беше си останл преводач в барса сега щеше да си брой стинките вместо пачките