29 Март, 2021 11:16 1 383 1

Ръководството на Реал няма никакво намерение да връща Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид-
  • ювентус-
  • футбол

Мбапе и Холанд са считани за бъдещите наследници на Роналдо и Лионел Меси като звезди на световния футбол

Ръководството на Реал няма никакво намерение да връща Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Реал (Мадрид) няма никакво намерение да връща португалската звезда Кристиано Роналдо от Ювентус, каквито слухове се появиха в последните седмици, а ще насочи усилия към привличането на Килиан Мбапе от ПСЖ и Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд), категорични са от "Марка".

Мбапе и Холанд са считани за бъдещите наследници на Роналдо и Лионел Меси като звезди на световния футбол.

Преговорите за подновяването на договора на Мбапе с ПСЖ не вървят особено добре, така че френският клуб може да бъде принуден да продаде нападателя това лято, вместо да рискува да го изгуби без пари след края на договора му през 2022 година. Интерес към френския национал проявява и английският шампион Ливърпул.

Президентът на „белите“ Флорентино Перес има добри отношения с ръководството на Борусия (Дортмунд) и ще бъде информиран навреме за случващото се с Холанд. Интерес към норвежеца има още от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул, Барселона, Байерн и Ювентус.

Според мадридското издание преотстъпеният в Тотнъм Гарет Бейл определено не влиза в плановете на наставника Зинедин Зидан за следващия сезон и ще му се търси друг тим за освобождаване от заплатата му от 30 милиона евро в последната година от договора му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байнов

    0 0 Отговор
    Той пък се е засилил да се връща в Мадрид...