Last news in Fakti

29 Март, 2021 17:01 4 214 6

Крушарски: Дано Акрапович си извади поука

  • локомотив пловдив-
  • дългове-
  • нап-
  • поука-
  • акрапович-
  • уволнение-
  • цска-
  • крушарски

"И по-тежки ситуации е имало в Локомотив", заяви собственикът на пловдивския клуб

Крушарски: Дано Акрапович си извади поука - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не поиска да коментира отстраняването Бруно Акрапович от ЦСКА и още веднъж потвърди, че "смърфовете" нямат проблем с лиценза и си плащат редовно задълженията към НАП.

"Спрял съм да говоря по темата Бруно Акрапович. Човек, когато е долу не трябва да го натискаш. Аз и той си знаем какво съм му казал, предпочитам да си остане между нас. Дано си извади поука" Не сме се чували от деня, в който се срещнахме в НСА. Аз знаех, че напуска, от мен тайни няма", каза Крушарски.

"И по-тежки ситуации е имало в Локомотив, щом играят момчетата и ме виждате още тука. Не съм се скрил всеки ден съм на "Лаута" и правим базата. Просто нещата се закучиха заради пандемията не само в България. До края на май ще са на нула, ще играят Лига Европа, ще изкарат някой лев. Лицензът е чист. Имаме си споразумение с данъчните, плащаме си. Имаме задължение от 187 хиляди. Както и да върви акцията на феновете, това е похвално. Показва, че сме едно семейство. Една фамилия, която се грижи за децата си. Всички трябва да погледнат в тази посока, а не само да бучим", каза още босът на пловдивчани.

"17 милиона лични пари съм вложил в Локомотив до момента .Кога Локомотив е имал четирима в националния отбор? На Ясен, който е пловдивчанин, бих му препоръчал: "Тури ги и четиримата и ще видиш какъв мач ще направят“, сподели още Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крушарски е

    13 2 Отговор
    Изтече скандален запис с боса на Локо (Пд) - Христо Крушарски
    :
    "...Аз Локомотив рано или късно го зае вам. То малко ми трябва и ги зае вам, само да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, изобщо няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз трябва да имам десет милиона обем..."
  • 2 байКруша

    15 2 Отговор
    Хайде още един назначен милионер спира кранчето, за да подсети господарите си от ДПС и ГЕРБ, че му трябва още храна, за да подхвърля трохи на футбола в Локо - Пловдив.
  • 3 един от многото

    14 4 Отговор
    От Локото са предложили на Акрапович пост в отбора , да събира топките след тренировка и да коси тревата на стадиона!
  • 4 hh88

    1 1 Отговор
    Тотален измeкяp! Адмнистраторът не допуска линкове тук, ама напишете в търсачката "локо герб" и ще видите група лизaчи. Айде тоя го разбирам, ама Хр. Бонев как може да се изтипоса с тая тениска? Много се надявам ББ да бъде изритан и най-накрая пacмината от Столипиново да отиде където й е мястото.

    Коментиран от #5

  • 5 NovRed

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "hh88":

    Идва ред на припоците от Шекер махала да ръководят Доко
  • 6 фен

    0 0 Отговор
    крушар сьбери пари за заплати и даньци