Last news in Fakti

30 Март, 2021 13:26 1 637 1

Стойне Манолов: ЦСКА се забави с назначението на Любо Пенев

  • манолов-
  • уговорка-
  • царско село-
  • треньор-
  • цска-
  • назначение-
  • пенев

"Аз имах уговорка с Любо, ако го поиска по-добър отбор да не му правя никакви спънки", призна собственикът на Царско село

Стойне Манолов: ЦСКА се забави с назначението на Любо Пенев - 1

Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира как се е стигнало до това бившият вече треньор на “царете” да поеме ЦСКА.

"Не съм се замислял дори. Аз имах уговорка с Любо, ако го поиска по-добър отбор да не му правя никакви спънки. Така, че в момента, в който разбрах, че ЦСКА го искат, веднага се съгласих. Не бях изненадан от развитията на ситуацията. Очаквах го. Според мен от ЦСКА закъсняха с това да върнат Любо начело на отбора. За мен той е правилният човек на този пост”, разкри собственикът пред “Тема Спорт”.

“Обадиха ми се от най-високо ниво от ЦСКА. Но дори самият Любо само да ми се беше обадил, пак щях да му пожелая успех и да не му правя спънки. Моята уговорка бе само с него, базираше се на честна, мъжка дума и това е. Като човек, който симпатизира на ЦСКА, се надявах Любо Пенев да е начело на отбора. Искам тимът да играе добре, да трупа победи, да печели трофеи. Дано да му дадат възможност да работи дългосрочно”, заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 big

    9 2 Отговор
    Четох някаква публикация, че реално той няма никакви големи постижения като треньор, освен една титла с Литекс. Вече не се интересувам много от футбол, но се опитах да си припомня нещо с него като треньор и не успях, само някакви скандали по цялата футболна вертикала и хоризонтала!