30 Март, 2021 21:08 2 550 2

Манчини и щабът му получили подаръци от Стоичков преди България - Италия

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • роберто манчини-
  • италия-
  • българия

По този начин носителят на Златната топка дискретно се реваншира на легендата на Сампдория за победата на Барселона във финала за КЕШ с 1:0 през 1992 година

Нито един фен на италианския футбол не успя да пробие сериозните мерки за сигурност, за да се докосна до своите любимци от „скуадра адзура“ в неделя вечер на националния стадион "Васил Левски", но книгата на Христо Стоичков „Историята“ го направи. Английският вариант на биографията, както и бутилка вино с етикет на Камата успяха да достигнат до ръцете на селекционера Роберто Манчини, неговия асистент Алберико Евани, както и до новия помощник в щаба - световният шампион Даниеле Де Роси.

По този начин носителят на Златната топка дискретно се реваншира на легендата на Сампдория за победата на Барселона във финала за КЕШ с 1:0 през 1992 година. Италианското трио благодарили за жеста с телефонно обаждане на Манчини до българина в неделя преди мача на „скуадрата“ с България.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    5 0 Отговор
    Това Наско Раев никога няма да го направи !!!
  • 2 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    ПРЕБИРИ СИ МЪРСОЛИТЕ -----ДИШАЙ ДЪЛБОКО ПРЕЗ НОСА ................СЕЛЕНДУРИН .................