Last news in Fakti

30 Март, 2021 22:31 3 224 4

Касано: С Тоти цяла нощ обикаляхме заведенията и после директно на тренировка

  • франческо тоти-
  • рома-
  • антонио касано-
  • футбол

После Франческо си хвана приятелка и аз продължих да правя тези глупости сам

Касано: С Тоти цяла нощ обикаляхме заведенията и после директно на тренировка - 1

Бившият нападател Антонио Касано разкри, че с Франческо Тоти са били “партия” в началото на периода му в Рома преди 20 години и са купонясвали непрестанно.

“През първите 5-6 месеца той нямаше гадже и обикаляхме заведенията до сутринта - сподели Касано пред Striscia La Notizia. - Понякога не лягахме, а отивахме директно на тренировка. После обаче Франческо си хвана приятелка и аз продължих да правя тези глупости сам. Бях само на 20 години тогава… Сега съм щастлив, защото в полунощ вече съм заспал на дивана”.

Някогашният национал на Италия е разочарован от комедийния сериал за живота на Тоти, който в момента се излъчва в ефира на Sky Italia. Персонажът на самия Касано също участва. “Този сериал изобщо не ми хареса - критичен е Антонио. - Да има най-много 5% истина. Всичко друго е измислица. Направили са ме да изглеждам като някакъв натрапващ се човек, от когото семейството на Тоти не може да се отърве. Вижте сега, признавам, че съм напълно луд, когато изляза навън. Но в дома на Франческо винаги съм се държал добре и никога не съм тряскал врати. Да не говорим пък за актьора, който ме играе. Може и да не съм някакъв красавец, ама този е по-грозен и от мен.”.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    8 1 Отговор
    А БОЦИ четеше Винету
  • 2 Колю Куродръфчеф

    2 0 Отговор
    Тийга манафи сега ако кажуват и че са се маъндръсали немка да се изненадувъм бре момци чекибойчета!!!???
  • 3 Рядко

    1 0 Отговор
    Можеш да, видиш футболист красив....!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.