Last news in Fakti

30 Март, 2021 21:57 1 560 8

Ясен Петров: Без да подценяваме Северна Ирландия - ще търсим резултат!

  • ясен петров-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • северна ирландия

Селекционерът отбеляза, че срещу островитяните се очакват още дебютанти в отбора на „лъвовете”

Ясен Петров: Без да подценяваме Северна Ирландия - ще търсим резултат! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Ясен Петров говори на брифинг преди мача със Северна Ирландия. Петров отбеляза, че срещу островитяните се очакват още дебютанти в отбора на „лъвовете”.

„Гледахме Северна Ирландия срещу Италия и САЩ. Надявам се да знаем достатъчно, но са имали два много тежки мача. Това за нас е трети пореден мач срещу отбор, който е пред нас в ранглистата. Няма да бъде лесно, но ще опитаме да играем футбол и да търсим резултат. Без да подценяваме отбора на Северна Ирландия”, започна Петров.

„Уорън Фийни е прекрасен човек. Пожелавам му успех в България, защото Втора лига е по-трудна от Първа лига. Пожелавам му като влезе в efbet Лига да пожъне успех. Много открит и отворен човек и се забавлявахме заедно”,

„При всички положения трябва да вкараме гол. Задължително е и да запазим вратата си „суха”. Принудени сме да направим промени, защото има умора във футболистите, а ние имаме свежи и млади хора. Ще дадем шанс на такива, които не са играли и дано ни се получат нещата”, каза селекционерът.

„Ние нямахме много време за работа, това не е оправдание. В момента градим почти нов отбор. Досега имаме пет дебютанта, утре ще има нови хора. За някои от тях това ще са първи мачове в националния. Трябва ни време, което го нямаме, но имахме тежки мачове срещу Швейцария и Италия. Изиграхме много слабо полувреме срещу първите. Отборът показва по-добро лице и искаме да постигаме резултати, а за всеки следващ мач се надяваме да стъпим на позитивното и да показваме по-добри изяви".

„Каквото и да очаквам, утре ще разберем. Отново ще трябва да роритаме състава си заради трите мача в кратък период”, коментира Ясен Петров.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джей Джей Окоча

    11 0 Отговор
    УСПЕХ ЩЕ Е АКО ЗАВЪРШИ НУЛА НА НУЛА,ИЛИ В НАЙ _ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ПОНЕ САМО ЕДИН ГОЛ НИ ОТБЕЛЕЖАТ😕😬
  • 2 Реалист

    14 0 Отговор
    Смени Дилъра
  • 3 Тъпу тролче

    17 0 Отговор
    Ха ха ха, надявайте се Северна Ирландия да ни подценят, че да не бъде много срамен резултат.
  • 4 Кой68

    5 1 Отговор
    Шут ....
    Н@дул се като пуяк ...
    Смешници .
  • 5 Неясен Питроф

    4 0 Отговор
    Боже, вижте го смешния “треньор”, който ухилен прави пред камерите бодри коментари! Еманация на футболно малоумие - назначено от Коща, Стефанов и Фурнаджев! Все пак вкарахме гол, но до края на мачовете в групата няма да вземем дори една точка.
  • 6 Критичен

    10 0 Отговор
    нашия отбор е толкова слаб, че изобщо неможе да се говори за подценяване на който и да е отбор ........ нямало да ги подценят , хахаха смешници !!
  • 7 луд доц

    2 0 Отговор
    Резултат със сигурност ще намерите ! :)))))
  • 8 Горе долу

    1 0 Отговор
    Петров , ние ме можем да подценяваме какъвто и да е отбор, защото вече сме футболни , и спортни джуджета от ранга на Монако , Малта, Люксембург , с цялото ми уважение към играчите на изброените отбори , защото те хранят семейства , като готвачи , сервитьори , шофьори на таксита , и в свободното си време ритат топка за удоволствие . Подценяването е присъщо за силните отбори , а ние отдавна не сме такива . По правилно беше да кажеш - Ще се хвърлим , колкото можем , ще дадем всичко от себе си , пък дано имаме късмет , топката е кръгла , и е от женски род.