Last news in Fakti

31 Март, 2021 13:33 2 208 6

От Mercedes се съмняват, че ще могат да повторят успеха си от Бахрейн

  • mercedes-
  • red bull-
  • успех-
  • победа-
  • гран при-
  • бахрейн-
  • формула 1-
  • конкуренция-
  • хамилтън

"Когато погледнем към „Имола“ и „Портимао“ обаче, всички разбираме, че нямаме много шансове за победа, ако състезанията там преминат нормално", заяви Андрю Шовлин

От Mercedes се съмняват, че ще могат да повторят успеха си от Бахрейн - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки победата на Люис Хамилтън миналата неделя в Гран При на Бахрейн при откриването на сезон 2021 във Формула 1, от отбора на Mercedes имат сериозни съмнения в това, дали имат шанс да повторят успеха си и в предстоящата Гран При на Италия. Това призна главният инженер в отбора на Mercedes Андрю Шовлин. Победата на пистата „Сахир“ дойде след зрелищна битка между седемкратния световен шампион Хамилтън и звездата на Red Bull Макс Верстапен, но в предстоящото състезание на „Имола“ на британеца се очаква да му бъде още по-трудно да удържи летящия холандец.

„В Бахрейн свършихме страшно много работа и напрежението бе в нас до развяването на карирания флаг. Това бе една от най-трудните ни победи, защото Red Bull изглеждаше, че нямат нито една слабост в представянето на болида си в трите дни на предсезонните тестове, а след това и през целия състезателен уикенд на пистата „Сахир“, призна Шовлин.

„Това бе състезанието на Red Bull, но Хамилтън затова е един от най-великите в историята на Формула 1 и я измъкна от ръцете им. Когато погледнем към „Имола“ и „Портимао“ обаче, всички разбираме, че нямаме много шансове за победа, ако състезанията там преминат нормално. Високоскоростните писти са наш проблем от години и трябва скоро да го решим, защото Red Bull вече имат повече аргументи за победите“, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    8 8 Отговор
    През цялото състезание БЛМ нарушаваше правилата в този завий, и когато Верстапен го изпревари от външната страна излезе извън линиите, за да не се предизвика катастрофа. И беше наредено да се застане на колене! "Геният", когато колата му е като на другите, винаги му дават служебни победи. За миналата година си спомняте питстопа със старите гуми.С тази кола и механика за предна лява гума щеше да спечели състезанието.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 МерцеХам

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "3,14К":

    От Mercedes се съмняват, че ще могат да повторят успеха си от Бахрейн? Няма проблеми! Ако някой пак си позволи да изпревари Хамилтън, този път не само че ще го накарат да му отстъпи мястото отново, ами и ще му лепнат 5-те секунди наказание, което забравиха да наложат на пилота на Мерцедесите ;)
  • 3 Кински

    7 4 Отговор
    Май се съмняват дали Рейс контрола пак ще се гъбаркат с Макс .ако пак го направят скандала вече няма да е толкова малък като първия път
  • 4 Редбул

    5 3 Отговор
    Тото Волф да взима памперси и сок от моркови, защото от тук нататък го чака депресия и изпънати нерси
  • 5 Не така....

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "3,14К":

    Правилника е объркан....при едни условия можело а при други не можело.Да си оправят правилника!Какво ти е виновен състезателят.И стига с тия конспирации.Все пак 7 години е много дълъг срок на доминация.Не може все правилника и конспирацията да е причината за доминацията.Не съм фен на Мерцедес.Фактите говорят.Бях на Сена,Хил, Вилньов,Хакинен, Алонсо-никога на отбор.
  • 6 Азазаз

    2 0 Отговор
    В правилника много ясно е казано, а и Маси преди състезанието им го е казал много точно.