31 Март, 2021 16:21 1 022 1

Иван Колев, председател на правната комисия към БФС: Никога не е искано становище от нас за Конгреса

  • бфс-
  • футбол-
  • конгрес-
  • иван колев

Ние се събираме, когато ни извикат, за да дадем становище по определен казус

Иван Колев, председател на правната комисия към БФС: Никога не е искано становище от нас за Конгреса - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на правната комисия към БФС Иван Колев разкри, че не е искано становище от тях по отношение на казуса с предстоящия конгрес на централата. Както е известно в момента текат неофициални дебати какъв трябва да е статутът на предстоящото през юни месец общо събрание на родния футбол.

“Не искам да говоря за БФС. Не съм наясно какво се случва там. Говорете с Борислав Попов. Ние се събираме, когато ни извикат, за да дадем становище по определен казус. Никога не е искано становище от нас по повод Конгреса”, каза Колев пред Дарик.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овчарник

    4 0 Отговор
    на никой вече не му пука за никой, до там я докарахме..