9 Април, 2021 13:15 1 860 0

Зидан иска да си тръгне от Реал Мадрид?

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • напускане-
  • изтощение

Според испанските медии, специалистът е изморен физически и психически

Зидан иска да си тръгне от Реал Мадрид? - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има намерения да си тръгне от столицата на Испания и да остави „Кралския клуб“ с титли от Ла Лига и Шампионска лига. Информацията съобщава Telemadrid. Според испанската телевизия, специалистът е изморен физически и психически. Зизу не изживява най-добрия си период в Реал Мадрид и сериозно обмисля възможността да напусне тима след края на настоящата кампания, прекратявайки договора си, година преди да изтече.

Френският наставник се завърна на „Сантиаго Бернабеу“ през март 2019 г. след уволнението на Сантиаго Солари. Тогава той подписа договор до лятото на 2022 г. с годишна заплата от 13,5 милиона евро.

Желанието му да напусне е породено от сложните времена, през които преминава, както съставът, така и самият клуб.

Самият Зидан винаги е отговарял лаконично на въпроси, свързани с бъдещето си и често споделя, че предпочита да мисли ден за ден.

Евентуално напускане на Зизу ще направи бъдещето му неясно, с оглед, че няма оферта към него. Със сигурност една от опциите пред него е националният отбор на Франция, но той знае, че все още има какво да научи, преди да застана начело на „петлите“.

Ако Зидан реши да си тръгне от Реал Мадрид, това ще е второто му напускане на „лос бланкос“, след като реши да си вземе почивка, когато през 2018 година изведе мадридчани до трети пореден трофей от Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА