11 Април, 2021 10:13 1 927 1

Звезда на Етър напуска "болярите"

  • боруков-
  • напускане-
  • нападател-
  • етър

Нападателят Преслав Боруков ще си тръгне след края на сезона

Звезда на Етър напуска "болярите" - 1

Нападателят Преслав Боруков почти сигурно ще напусне Етър след края на сезона. Тогава изтича и договорът на младежкия национал с "болярите". Дори и виолетовите да се спасят от изпадане, вероятността Боруков да остане е нищожна.

През зимата имаше сериозен интерес към Боруков, но до трансфер така и не се стигна. Той беше пред подпис с чешкия Слован Либерец и дори пътува дотам, но в последния момент нещата се провалиха, след като играчът не се разбра за уловията със Слован. Той е свързван и с редица отбори в България, но желанието му е да продължи в чужбина. Възможност пред него е и завръщане в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    0 1 Отговор
    а къде е онова селско футболистче от Етър дето гази кучета и бяга с колата си после ще ти дърпам ушите където те видя ей