11 Април, 2021 21:48 2 000 12

Левски и Черно море не успяха да се победят в мач с много борба

  • левски-
  • черно море-
  • равенство-
  • класиране-
  • efbet лига

Двата тима завършиха наравно - 0:0

Левски и Черно море не успяха да се победят в мач с много борба - 1
Снимка: levski.bg

Черно море и Левски завършиха 0:0 в мача си от 23-ия кръг на еfbet Лига. "Сините" бяха водени от помощник-треньора си Живко Миланов, тъй като Славиша Стоянович все още се лекува от коронавирус.

Гостите имаха шанс да поведат още в 8-ата минута, когато Билал Бари бе изведен сам срещу вратаря Георги Георгиев, който се намеси блестящо и отрази последвалия удар. Четири минути по-късно отново Георгиев спаси удар на Бари с глава след центриране от корнер. Получи се разбъркване в наказателното поле на варненци, от което обаче "сините" не успяха да се възползват.

В 14-ата минута Мартин Петков получи пас от Драган Михайлович и шутира към вратата от движение, но Георгиев отново се спаси с блестящ рефлекс. Секунди по-късно топката попадна в Марин Петков, който падна в наказателното поле, но получи жълт картон за симулация. В 20-ата минута треньорът на домакините Илиан Илиев извърши принудителна смяна. Пабло Гарсия замени контузилия се Стефан Велев.

"Сините" продължиха да пропускат и в 25-ата минута Георги Георгиев за пореден път отчая най-активния от началото Билал Бари. Последваха пропуски на домакините чрез Родриго и Васил Панайотов, който в 38-ата минута шутира от пряк свободен над вратата. В последната минута на първата част Родриго имаше чудесна възможност, но ударът му от границата на наказателното поле не намери очертанията на вратата.

След почивката головите положения пред двете врати намаляха, като неточни удари последователно отправиха Пабло Гарсия от домакините и Драган Михайлович от столичани.

Микулич изби в корнер удар на Илиев в 65-ата минута, а секунди по-късно отново вратарят се намеси и отрази удар с глава на Панайотов от 6-7 метра. Грешка в защитата на “моряците” отново не доведе до гол за гостите в 67-ата минута, когато Мартин Петков бе в много добра позиция и от 11 метра шутира, но защитник изби в корнер.

Андриан Краев се завърна на терена след пауза от пет месеца и малко след това получи жълт картон за нарушение срещу Панайотов. В 78-ата минута Мартин Петков пробва късмета си с далечен удар, но Георгиев без проблеми хвана топката. Четири минути след това капитанът на домакините Даниел Димов получи втория си жълт картон в рамките на минута и остави "моряците" с човек по-малко на терена. Той бе санкциониран първо след разправия с Бари, а след това фаулира Краев при сблъсък за висока топка.

В последните минути Валери Божинов също влезе на терена, но гостите не успяха да се възползват от числения си превес и резултатът остана непроменен.

След ремито "моряците" са на седмата позиция с 30 точки и на две пред "сините".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    2 2 Отговор
    На есен,ще ги бием...
  • 2 варна морето

    7 4 Отговор
    илияне, нли бяхте фаворити ве, щяхте 3 точки да взимате, ала бала, чудехте се как да им подаряте 3-те точки ....

    Коментиран от #7

  • 3 Абе

    9 1 Отговор
    Поне видях да играят българи тук, а не като на мача лудогорец - ЦСКА София 1 българин от 22ма общо и то сакати и те
  • 4 така е

    3 1 Отговор
    Ако бяха `Левски`с `жълтите`гащи,не си знае...
  • 5 Любопитко

    1 5 Отговор
    И що рекоа Раев и Ревльо? Нема ли на хоризонта некой балък като Борат малко кинти да кихне уе? То тиа ут подуенски резил станаа кату новичока - ги нема. Въй, въх....

    Коментиран от #9

  • 6 Наско от Люлин

    3 3 Отговор
    Поредният футболен подвиг на леФски! Намаляването на заплатите дава видими резултати и отборът ще запази мястото си в елита!

    Коментиран от #8

  • 7 Абе то

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "варна морето":

    Да подариш там некоя точица на завалиите, ма то касата им прашасала бе - кинти ойк. А нъл знайте - без кинти и мама на тати ни бута... Сиромашия до шия. Па некой викат Борат туй, Борат онуй, ма по-дубре беа при нега...
  • 8 Jacques Yves Moineau

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Наско от Люлин":

    Щом и Валерката не е успял да помогне, работата е била сериозна
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ккк

    0 3 Отговор
    С тпеньор левскар как да бият
  • 11 Bai Nudals

    3 0 Отговор
    Е ще бият локото,с треньор чорбар.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.