Last news in Fakti

14 Април, 2021 14:21 2 384 4

Футболни съдии се ожениха

  • хауърд уеб-
  • бибиана щайнхаус-
  • сватба-
  • съдии-
  • футбол

Сватбата се е състояла по време на паузата в клубните първенства заради мачовете от световните квалификации на националните отбори

Футболни съдии се ожениха - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-популярните футболни рефери от близкото минало Хауърд Уеб се ожени за колежката си Бибиана Щайнхаус. Избраницата на Уеб е едно от най-разпознаваемите лица в женското футболни съдийство. Щайнхаус в момента работи арбитър, отговарящ за ВАР в Бундеслигата.

„Вярно е, вече сме съпруг и съпруга и сме много щастливи. За съжаление не успяхме да съберем приятели. Заради предписанията покрай коронавируса трябваше да бъдем напълно сами. Не присъстваха дори кумовете ни“, разказа 42-годишната Бибиана пред „Билд“.

Именно тя е първата жена, която проби в мъжкия футбол. Първите ѝ мачове в Бундеслигата бяха през есента на 2017-а, а от октомври 2020-а германката работи с ВАР. „От следващия кръг в протоколите ще бъде вписвана като Щайнхаус-Уеб“, похвали се русокосата съдийка, която по професия е полицай от управлението в Хановер.

За 49-годишния Уеб пък това е втори брак. През 2016-а той се раздели с първата си съпруга Кей, от която има три деца. Тогава бившата му го обвини, че е посветен повече на футбола, отколкото на семейството си. Още преди да се разведе официално, той започна да излиза с Бибиана, с която го свърза общата страст към съдийството.

През 2010-а англичанинът стана първият рефер, който в една година свири финала на световното първенство и този в Шампионската лига. Уеб сложи край на кариерата си през 2014-а, но остана близо до футбола.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    4 2 Отговор
    Щайнхаус в момента работи КАТО арбитърКА, отговарящА за ВАР в Бундеслигата.
  • 2 цербер

    4 2 Отговор
    русокосата съдийка, която по професия е полицайКА от управлението в Хановер.
  • 3 Тодор Батков

    2 0 Отговор
    Притесних се, че Уеб-а се оженил за дис бритиш хо*осe*шуъл, но като прочетох докрай новината ми олекна!
  • 4 съдията

    0 0 Отговор
    Съдията, съдията, съдията..... на на на.