Last news in Fakti

23 Април, 2021 21:08 1 876 3

Джокович прегази сънародник у дома

  • новак джокович-
  • миомир кецманович-
  • atp 250-
  • белград

Водачът в схемата Джокович бе повече от убедителен срещу своя сънародник Миомир Кецманович и триумфира с 6:3, 6:1 след малко повече от час игра в Белград

Джокович прегази сънародник у дома - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Световният номер 1 Новак Джокович се класира за полуфиналите на турнира по тенис АТП 250 на червени кортове в сръбската столица Белград с награден фонд 650 хиляди евро.

Водачът в схемата Джокович бе повече от убедителен срещу своя сънародник Миомир Кецманович и триумфира с 6:3, 6:1 след малко повече от час игра.

Сръбската звезда направи пет пробива в мача и веднъж загуби подаването си.

На четвъртфиналите Джокович ще играе срещу победителя от срещата между Арслан Карацев и Джанлука Магер.

Това е първи турнир на АТП, който се провежда в Белград от 2012 година. Надпреварата се играе в тенис комплекса на Джокович в сръбската столица, който разполага с 14 корта - 11 на клей и 3 с твърда настилка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и сега ще му вземат ли книжката

    1 0 Отговор
    дано сънародника му не е с опастнот за живота че след “прегазване” трудно се оживява
  • 2 Капиталист

    5 0 Отговор
    Джокович е мобилизирал в публиката си много балкански народи! В големите международни турнири разчита на сигурната подкрепа от много балканци живеещи по цял свят. Умело , артистично поведение,добър балкански хумор.Браво на нашия земляк. Спортист от най- висока класа, в най-аристократичния спорт!
  • 3 Скъли

    2 1 Отговор
    Джокович прегази сънародник у дома......Смисъл Джокович е блъснал друг сърбин в Белград ли???