26 Април, 2021 16:07 1 506 0

Щастливият Надал: Мога да играя по-добре на клей

  • рафаел надал-
  • турнир-
  • барселона-
  • клей

"Надявам се победата да ми помогне да повиша нивото си и да се боря за следващите няколко турнира, в които ще участвам", каза Матадора

Щастливият Надал:  Мога да играя по-добре на клей - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Испанската суперзвезда в мъжкия тенис, който вчера спечели титлата на турнира в Барселона, Рафаел Надал заяви, че може да играе по-добре от клей от показаното през миналата седмица в каталунската столица.

“Имам място за подобрение. Не бях перфектен и наистина мисля, че мога да играя по-добре на клей от това, което показах. Надявам се победата да ми помогне да повиша нивото си и да се боря за следващите няколко турнира, в които ще участвам.

Успехът означава много за мен. Беше трудно да си представя преди 15 години, че ще стигна до 12-а титла. Преминах през много тежки моменти в кариерата си по отношение на контузии, но винаги съм пазил страстта и любовта към спорта. Много съм щастлив, че съм тук. Това е важно постижение за мен и идва в подходящ момент от сезона.

Истината е, че не обичам да губя, а да печеля. Обичам да се съревновавам с останалите играчи и целта ми е да опитам всичко възможно за победа, за да не се чудя после какво е могло да бъде. Ако на финал не дадеш всичко от себе си, то значи няма къде другаде”, каза Надал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА