Last news in Fakti

29 Април, 2021 09:32 1 937 5

ЦСКА праща под наем големия си талант

  • мартин смоленски-
  • цска-
  • наем-
  • футбол

Ръководството е преценило, че нападателят има нужда от опит, който да натрупа

ЦСКА праща под наем големия си талант - 1

Мартин Смоленски ще бъде преотстъпен от новия сезон, пише "Мач Телеграф".

Ръководството е преценило, че нападателят има нужда от опит, който да натрупа. 18-годишният талант получи шансове и с червената фланелка, но засега не успява да ги оправдае.

Той влезе в сложни мачове и бе натоварен с голяма отговорност, за която очевидно все още не е готов.

Няма смисъл вече той да е капитан на юношите старша възраст на ЦСКА, а да трупа опит в мъжкия футбол, добавя изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 7 Отговор
    Някои хора постоянно ме упрекват, че пиша под статиите за техния отбор. Искам да напомня че техния отбор на 09 09 2016г. Ганчев умишлено го ФАЛИРА за да не плаща така казаха по тв 7/8.
  • 2 въпросче

    4 0 Отговор
    И на кого ще бъде преотстъпен,за да трупа опит?
  • 3 Ганчо Гришов

    4 0 Отговор
    много си добър, мойто момче...Ама не можеш да се впишеш в концепциите на треньора... Затова ще те пратим малко в Куртово Конаре за 3-4 години, където ще израснеш още повече покрай звезди като Пешо Рендето, Сули Мастиката и Станчо Дървото! Няма да те забравим, вервай ми! А ние ще вземем на твое място още трима коминочистачи-Хармейциот Того, Мали и Гвинея Бисау!
  • 4 Корнелий III

    1 1 Отговор
    Пращат го в Литекс, но това е случайност...
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    С какво например мамаду боу или както е там името на поредния африканец е по-добър от Смоленски? Изпробва ли ги някой 1:1 на малки вратички, 3:3, 5:5... Или това никой не го интересува, а само процента от поредния африканец! Ако имаше африканци и преди 40 г., тренера му Любо да е приключил с футбола някъде в Сливнешки герой и никой да не е чул за него....