29 Април, 2021 09:51 2 154 14

Вицепрезидентът на БФС: Боби Михайлов получи заслужена оценка от УЕФА

  • бфс-
  • атанас фурнаджиев-
  • футбол-
  • борислав михайлов

Като мотив Фурнаджиев посочи приключилите проверки в БФС, които по думите му не са открили нищо нередно

Вицепрезидентът на БФС: Боби Михайлов получи заслужена оценка от УЕФА - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви пред БНТ, че решението на Борислав Михайлов да оттегли оставката си като ръководител на футболната централа не е било неочаквано.

Като мотив Фурнаджиев посочи приключилите проверки в БФС, които по думите му не са открили нищо нередно.

"Имаше съмнения и обвинения и затова той се оттегли. Заради пандемията нямаше конгрес, след като не се откри нищо, абсолютно логично е той да си оттегли оставката", коментира Фурнаджиев.

Според него няма морален казус, тъй като нивото на футбола е такова, каквото е в държавата като цяло.

"Борислав Михайлов беше 8 години член на изпълкома на УЕФА и там получи заслужена оценка за своята работа, както на самия него, така и на футболния съюз. Дали промяна ще има, това го решават футболните хора", заяви Фурнаджиев.

Той отрече да има връзка между оттеглената оставка на Борислав Михайлов и обявената ден по-рано кандидатура на Димитър Бербатов за президент на БФС.

"Имаме интересно първенство, добри резултати при младежите и юношите. Липсват резултатите в мъжкия национален отбор, винаги съм твърдял, че липсват, защото футболът е социален феномен. Развитието на футбола трябва да бъде направено с държава и община", каза още Фурнаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    34 1 Отговор
    Аман от алкохолици!
  • 2 Брадвата

    34 0 Отговор
    100-ина милиона бюджет. Не, няма за крадене. С идеална цел се връща Боби. Да "оправи" футбола
  • 3 ТЪП НАРОД

    34 0 Отговор
    Не ви ли срам бре хора от смукалото БФС...нямате ли поне капка срам....няма футбол в България от 15г...,нямаме победа пак от мн години.....не сме се класирали никъде от 100 години и нямало нищо нередно......м.рши БЕЗРОДНИ,от както перукан е на поста и всичко било ок,така ли........н.щастници....нямате ли малко достойнство!!!
  • 4 безпартиен

    25 0 Отговор
    Каквото и да казват,знайте,че става дума за пари!И каква е заплатата на президента на БФС,на членовете на УС,та до чистачката???Дали не е тайна по-голяма от държавната тайна!Такава тайна се отнася за всички спортни федерации,превърнати в "хранилки" за успели и не толкова успели спортисти!всичко на светло и тогава поже да повярва човек,че правите всичко и спортистите!!!!
  • 5 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    22 0 Отговор
    А бе Фурнаджиййски мишок- я кажи откога е тази оценка на УЕФА...??? Проверката кой я извърши,ДАНС,УЕФА или някоя ваша комисийка...??? Перукан и Домус ага колко милиона източиха от БФС...??? На колко отбора разделихте пари,помощи и бази...??? Националите даже и картофи не могат да извадят на терена..!!!
  • 6 Хахаха

    17 1 Отговор
    Толкова са пияни, че забравиха как и защо си подадоха оставките. Припомням главната причина - расиските обиди на публиката на мача с Англия, скалъпени от Баце.
  • 7 Highland Cream

    6 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Вицепрезидентът на БФС: Боби Михайлов получи заслужена оценка от УЕФА

    Супер. А наздраве, Боби!
  • 8 яснота

    8 0 Отговор
    Фамилното име на всеки се е образувало от заслужен прякор.
  • 9 Преслава

    16 0 Отговор
    Пияната Перука танцува добре
  • 10 Гост

    10 0 Отговор
    Не се излагай бе, човек! Пияната перука и вие покрай него се излагате повече от безкнижника! Няма такова падение и наглост! Все едно безкнижника да си "оттегли" оставката, да каже
    :"аз ще управлявам" и да яхне жипката...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 цацарка

    6 0 Отговор
    След "проверките" на прокуратурата се оказа, че няма нарушения...Каква изключителна и неочаквана но вина!
    Направо на не повярва човек?!?!
  • 13 нико

    3 0 Отговор
    В България последните години няма футбол под ръководството на "морално" президент и за това той отново се завръща , за да го доунищожи .. Чакаме отзвука на ВЕЛИКИЯ Стоичков .
  • 14 До№3

    1 0 Отговор
    За какво достойнство ми говориш бе брат ! ? Това са долнопробното продажно убийствено общество със цел забогатяване и продаване на мачове за собствено облагодетелстване и съсипване на футбола в България !........