16 Май, 2021 11:15 1 728 1

Ново 20! Златан Ибрахимович няма да участва на Европейското първенство

  • ибрахимович-
  • европейско първенство-
  • пропускане-
  • контузия

Нападателят на Милан е уведомил селекционера на Швеция Яне Андерсон

Ново 20! Златан Ибрахимович няма да участва на Европейското първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович ще пропусне европейското първенство поради контузия. Рекордьорът по голове за шведския национален отбор се завърна в тима през март след петгодишно прекъсване.

Ибрахимович, който навършва 40 години през октомври, получи контузия в коляното в дербито срещу Ювентус миналата седмица и ще се възстановява около шест седмици, което ще го извади от състава на Швеция за започващото на 11 юни европейско първенство.

"Златан информира селекционера Яне Андерсон, че контузията ще му попречи да участва на европейското първенство. Горе главата, Златан, очакваме те скоро на терена", заявиха от Шведската футболна федерация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АВЕ АЙ СТИГА ВСЕКИ ДЕН

    0 0 Отговор
    ДА ИНФОРМИРАТЕ ЗА ТОЯ ФУТБОЛИСТ...И ДА ИГРАЕ И ДА НЕ ИГРАЕ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ИНТЕРЕСА КЪМ ЕВРОПЕЙСКОТО....НЕ Е ФАКТОР....