21 Май, 2021 14:10 1 962 3

Акрапович коментира триумфа на ЦСКА в Купата на България

  • цска-
  • бруно акрапович-
  • чарлс бисмарк

"За един финал по-перфектно не може и да бъде да се реши по този начин - с хубаво подаване и красив гол", каза бившият треньор на "армейците"

Акрапович коментира триумфа на ЦСКА в Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на ЦСКA Бруно Акрапович коментира спечелената Купа на България от "армейците", като обяви, че е безкрайно щастлив от триумфа на "червените". Босненецът поясни и как се е стигнало до идването на Бисмарк Чарлс в тима.

"Виждаше се, че нито Арда, нито ЦСКА искаше да направи грешка, защото бяха наясно, че това ще реши финала. Затова нямаше чак толкова много шансове за гол. Арда може да е опасен със своя стил на игра, но когато влезе Бисмарк, той направи едно много хубаво движение и реши мача. Получи и доста добро подаване от Юга. Защитникът Алекс Петков загуби крачка, а Бисмарк се освободи на малко пространство.

Направи нещо много качествено и вкара фантастичен гол. За един финал по-перфектно не може и да бъде да се реши по този начин - с хубаво подаване и красив гол. Работата бе свършена перфектно пет минути преди края. Това бе и силен психологически момент. Честитя купата на всички момчета и много се радвам за тях. Още повече за Бисмарк. Той е много качествен играч, тепърва ще се развива, а като човек има уникални черти.

Дани Ганчев ми се обади и ми даде неговото име. Проверих информацията от Косово и Северна Македония. Там имам доста познати от времето, когато работих. Дадоха ми хубаво мнение и препоръки за него, затова го поканих на проби.

Само след няколко дни тренировки се видя, че има качества. Има движения, които са трудни за защитниците и това се видя с отиграването за гола във финала. Не сме сбъркали с Бисмарк. Потенциалът му е сериозен. Радвам се за успеха на ЦСКА. Феновете го заслужават", каза Акрапович пред "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    5 3 Отговор
    Ам левскиту младите надежди да видиш,ша забрайш набързо за Бисмарката.Толкоз големи надежди,че чак ги продават на килограм,за има няма 400 бона...ми млади са,ниска им е цената още..
  • 2 Фсд

    1 3 Отговор
    Дя и медал ще иска
  • 3 Red Anals

    1 1 Отговор
    Лошото е че няма кой да пее българския химн в началото на мачовете! Научете маймуните на химна - вече сигурно запяват някоя и друга чалга песен у студентски град. А и Арда имаха шанс да изравнят но нямаха каруца да им изсипе късметец като на Латекс.