Last news in Fakti

22 Май, 2021 21:14 3 452 19

ЦСКА 1948 излъга ЦСКА

  • цска 1948-
  • цска-
  • 1:0-
  • efbet лига

Момчетата на Любо Пенев остават трети в класирането, тъй като разликата с Локо (Пд) се увеличи на 4 точки и загубиха шанс за второто място

ЦСКА 1948 излъга ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА 1948 се наложи над ЦСКА с минималното 1:0 в отложен мач от 28-и кръг на efbet Лига. През първата част гостите на два пъти пратиха топката в мрежата на противника, но и двете попадения бяха отменени заради игра с ръка. В 65-ата минута Марио Топузов реализира първото си попадение за своя тим. В добавеното време на мача ЦСКА получи правото да изпълнява дузпа, но Даниел Наумов затвърди блестящото си представяне през цялата среща и улови.

Срещата стартира със светкавичен, но твърде неточен удар на Марио Топузов. Гостите отвърнаха с шут на Тибо Вион, последван от опит на Бисмарк Чарлс, но и двамата бяха отказани от Даниел Наумов.

В средата на първата част Мартин Хайдаров бе напът да прати топката в собствената си врата. Гостите организираха бърза контраатака, която завърши с остър пас по земя към Тиаго. Хайдаров обаче се хвърли на шпагат, за да пресече подаването, и за малко да си отбележи автогол.

В 22-ата минута Мено Кох изпрати кълбото в мрежата на Даниел Наумов, но след кратко забавяне Георги Кабаков даде сигнал за игра с ръка и попадението бе отменено.

Малко по-късно Греъм Кери отклони към Бисмарк Чарлс, който имаше прекрасен шанс да открие резултата, но Наумов отново блесна с невероятна проява.

В самия край на полувремето бе отменено ново попадение на ЦСКА. Този път реализатор бе Георги Йомов, който обаче спря топката с помощта на ръцете си, което не остана незабелязано от съдията.

В началото на втората част Димитър Евтимов сбърка и подари топката на Денислав Александров, който подаде към Георги Русев, но в крайна сметка стражът поправи грешката си и отрази.

След час игра Георги Русев центрира остро от пряк свободен удар от границата на наказателното поле. Димитър Евтимов увисна, но Тибо Вион се намеси решително и изби. Гостите контраатакуваха светкавично, което не доведе до нищо, тъй като ударът на Тиаго бе неточен.

Пет минути по-късно 21-годишният Марио Топузов изведе ЦСКА 1948 напред в резултата. Ивайло Чочев изпрати фантастичен извеждащ пас към Топузов, който успешно се бе вклинил между Вион и Кох, за да разпечата вратата на Евтимов с първото си попадение в елита.

В 75-ата минута ВАР отново бе във фокуса. Георги Кабаков реши да прегледа ситуация за евентуален директен червен картон на Тиаго, но след като изгледа ситуацията, реферът вдигна само жълт картон на футболиста на гостите. /бел. ред. ВАР няма право да преглежда ситуации за жълт картон/

Драмата бе пълна, след като в добавеното време Кабаков отново отиде до екрана, за да прегледа ситуация за потенциална дузпа. Съдията отсъди удар от бялата точка, с който се нагърби Жорди Кайседо. Родният страж на ЦСКА 1948 обаче демонстрира страхотен рефлекс и запази победата на своя тим.

Така момчетата на Любо Пенев остават трети в класирането, тъй като разликата с Локо (Пд) се увеличи на 4 точки и загубиха шанс за второто място. ЦСКА 1948, от своя страна, събра 44 пункта, но остава пети.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой нещо се е объркал

    40 15 Отговор
    грешка в заглавието “литекс-цска” играха
  • 2 Няма изненада

    45 15 Отговор
    ЦСКА опуха литекс, то беше ясно!
  • 3 Порно

    33 5 Отговор
    След купата припсовете са го дали на уволнение.

    Коментиран от #9

  • 4 ГЕРЕН

    5 4 Отговор
    ТОЗИ ПЪТ ПО ДОБРЕ. НАЧАЛО
    ОСЕМИНА НА ТРИМА. ИМА ПОДОБРЕНИЕ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българин

    21 8 Отговор
    Голямо грухтене се разнася по стадионите ....

    Коментиран от #16

  • 7 ориндж енимълс

    25 9 Отговор
    бфсто обеща да сме винаги втори,ама баце катастрофира с 200 у канафката, и сега ловешкия от отбор трети.
  • 8 Левски 1914

    24 11 Отговор
    Ковачев защо не пишеш цялото име на МЕНТЕТО те всички са излъгани Литекс обединен с Чавдар Етрополе НЕ Е цска цска ФАЛИРА.
  • 9 Разбира се

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Порно":

    Уморени са от празнуването на Купата , както Оняград празнуваха титлата ...
  • 10 Сус

    18 4 Отговор
    Сега последно кое ЦСКА победи ?!?!
    Като БКП и СДС са .
    Всичко в тази територия е театър на марионетките
  • 11 Ludogoretz

    15 7 Отговор
    Само съвет към ЦСКА 1948. Трябва да запалят повече фенове да идват на мачове на клуба. Не е добре постоянно да намалява фенската аудитория. Сега бяха десетина. Ако трябва собственика да развърже кисията и да раздава награди или да дава безплатни акаунти за залози в неговата букмекйърска къща.
  • 12 До кюрда

    15 4 Отговор
    Кюде, нещо тишина от Ловеч. Ти кво ще се изходи по въпроса

    Коментиран от #13

  • 13 Синята лавина

    9 6 Отговор

    До коментар #12 от "До кюрда":

    На кюрда му е все тая, нали днес ЦСКА победи. Сигурно не е изтрезнял от кеф
  • 14 123

    9 13 Отговор
    Лефски са най-голямото менте. Официално закрити през далечната 1949г., сега щели да имат рожден ден. През последните 70 години се подвизават като пощенци, като милиционери, като ГМО на Лафчис, но краят на тези хибриди е близо, Раев май ще хвърля кърпата.
  • 15 гост

    7 0 Отговор
    Парите са голяма работа.
  • 16 нашия

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    а Павката на Ковача роднината е много зле...
  • 17 Asdfg

    12 4 Отговор
    Ловешкото менте-цецка-Етрополе-Микре-София,ще са завинаги ОРАНЖЕВИ ЛЮЛЯЦИ!
  • 18 Asdfg

    11 5 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА СЕ НАПОМНЯ,че цецка-Ловеч-Микре-Етрополе-София,НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЦСКА!!! ВСЕКИ ДЕН!
  • 19 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Кой,сега,ДУХА СУПАТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ?