Last news in Fakti

25 Май, 2021 13:49 2 589 7

БФС: След активната намеса на Борислав Михайлов клубовете във Втора лига пълнят сметките си

  • бфс-
  • втора лига-
  • футбол-
  • борислав михайлов

Само за последните 4 сезона таксата „дублиращ отбор“ е донесла на клубовете от Втора професионална лига 200 хил. лева, като 4 от тях са получили над 13 хил. лева

БФС: След активната намеса на Борислав Михайлов клубовете във Втора лига пълнят сметките си - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз информира клубовете от Втора професионална лига, че след уточнения относно размерите на компенсаторните плащания, свързани с участия на дублиращи отбори в дивизията, изплащането на съответните средства вече стартира, пише сайтът на футболната ни централа.

Според Наредбата за първенствата и турнирите, всеки клуб с поддържащ състав във второто ниво на футбола ни е длъжен да внася сумата от 50 хил. лева годишно, която да се разпределя поравно между останалите участници във ВПЛ.

Поради независещи от централата обстоятелства, през настоящия сезон изплащането на тези средства бе забавено, но след активната намеса на президента на БФС Борислав Михайлов клубовете от втория ни ешелон вече получават средствата по сметките си.

Само за последните 4 сезона таксата „дублиращ отбор“ е донесла на клубовете от Втора професионална лига 200 хил. лева, като 4 от тях са получили над 13 хил. лева.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що бе Боби?

    13 1 Отговор
    Що си тури туй на главата? С него тупе ли ще влизаш в Мавзолея?!

    Коментиран от #4

  • 2 НагълТип еТози

    25 1 Отговор
    Айде този нагляр да се маха. Видяхме какво може за толкова години
  • 3 махай се

    19 0 Отговор
    това пари ли са? майко мила стига глупости
  • 4 БФСМАФИЯ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Що бе Боби?":

    Сега ако кажат че ще са пак 14 отбора догодина, трябва да се изринат всички от БФС! Отборите трябва да са 16! Като са по малко клубове в А група от това страда националния отбор! ВЕЧЕ РЕШИХА ДА СА 16! АКО ОТНОВО ПРОМЕНЯТ РЕШЕНИЕТО СИ ДА СА 14, ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ОБСЛУЖВАЛИ И СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ОТ САМО ЕДИН КЛУБ, А НЕ от НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!
  • 5 дедо Шишарко

    6 0 Отговор
    Като в политиката ,почват да асфалтират 2-3 месеца преди избори!
  • 6 Сър Алтън Джон

    4 0 Отговор
    Боре,свари ли ракията😁
  • 7 Шердан Българов

    0 0 Отговор
    И се появи Боби и кашон 15годишен Черен ДЖАК ДАНИЪЛС с което лекува ишиас и излекува всички болежки на БФС! Ама наесен иде БОЙКО БОРИСОВ и пак ще въспали ИШИАСА!