Last news in Fakti

25 Май, 2021 14:04 1 397 2

От БФС обявиха кога става ясно ще има промяна във формата на efbet Лига

  • бфс-
  • efbet лига-
  • футбол-
  • формат

След окончателното приключване на състезателен сезон 2020/21 и изиграването на баражите по програма, експертната група ще запознае Изпълнителния комитет на БФС с финалното си становище по въпроса

От БФС обявиха кога става ясно ще има промяна във формата на efbet Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз излезе с официално съобщение относно евентуалните промени в родния елит.

От БФС обявиха, че експертната комисия, която бе назначена преди време по този повод, е провела три заседания, като предстои и финално такова, след което ще бъдат обявени всички решения.

Ето какво гласи съобщението в официалния сайт на БФС:

„Във връзка със сериозния обществен интерес, касаещ работата на експертната комисия, отговаряща за евентуалните промени във формата на първенството в Първа професионална лига, ръководството на Българския футболен съюз информира, че към момента работната комисия е провела три заседания, като в идните дни ще се състои и четвърта заключителна среща. След окончателното приключване на състезателен сезон 2020/21 и изиграването на баражите по програма, експертната група ще запознае Изпълнителния комитет на БФС с финалното си становище по въпроса”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    4 0 Отговор
    Спокойно Славия се спаси и бат Венци толкова вече няма дори за промяна. Може да не пипат първенството некадърници. Отбори като Монтана ли са толкова нужни на футбола, че още 2 такива да навреме. Каква стойност ще дадат на първенството тези два допълнителни отбора, ами 0

    Коментиран от #2

  • 2 Лост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Първо спасиха Левски. Иначе с Левски и Славия в последната четворка ставаше интересно.