28 Май, 2021 18:32 1 773 1

Братът на Логан Пол отново дразни Мейуедър (ВИДЕО)

  • джейк пол-
  • логан пол-
  • флойд мейуедър

Джейк Пол предупреди Флойд да спре интервюто и да започне да се готви, защото в противен случай Логан Пол ще го срита

Братът на Логан Пол отново дразни Мейуедър (ВИДЕО) - 1

Джейк Пол отново реши да лази по нервите на легендата Флойд Мейуедър. Наскоро "Money" даваше интервю в приложението Clubhouse, а Джейк също реши да се включи. Пол успя да се включи по време на интервюто и започна да дразни Мейуедър, припомнят от mma.bg.

"Проблемното хлапе" предупреди Флойд да спре интервюто и да започне да се готви, защото в противен случай Логан Пол ще го срита. В началото на следващия месец Логан и Флойд ще направят показно по правилата на бокса.

Със сигурност Джейк ще бъде в ъгъла на своя брат и ще гледа отблизо срещата. По-рано този месец Логан и Флойд застанаха лице в лице на пресконференция.

Тогава Джейк вдигна нервите на Мейуедър, след като му взе шапката и така даде начало на масово меле. Ето видео от шегата, която Джейк реши да си направи на гърба на Мейуедър:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hggfhh

    0 0 Отговор
    Какви са тези жалки клоуни,че ни занимавате с тях