Last news in Fakti

14 Юни, 2021 09:58 1 081 0

Колумбия надигра Еквадор и Жорди Кайседо след VAR

  • кайседо-
  • var-
  • колумбия-
  • съдия-
  • цска-
  • еквадор-
  • копа америка

Първоначално попадението на Кардона бе отменено, но после - зачетено

Колумбия надигра Еквадор и Жорди Кайседо след VAR - 1
Снимка: БГНЕС

Колумбия постигна победа в първия си мач на Копа Америка, след като се наложи с 1:0 над Еквадор. Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо дебютира на шампионата на Южна Америка, след като се появи в игра за еквадорците в 69-ата минута.

Единственото попадение в мача на „Арена Пантанал“ в Куяба падна в 42-ата минута. То беше резултат на заучено разиграване при изпълнение на фаул на Колумбия между Едвин Кардона, Хуан Гуадрадо и Мигел Борха. При него Кардона, който започна комбинацията, се озова на голова позиция и прати топката във вратата на Педро Ортис. Аржентинският съдия Нестор Питана първоначално отмени попадението заради засада, но след това прегледа ситуация с помощта на VAR и зачете гола.

21 минути преди края аржентинският селекционер на Еквадор Густаво Алфаро пусна в игра Жорди Кайседо на мястото на Михаел Естрада, но и нападателят на ЦСКА не успя да помогне на тима си да избегне загубата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА