Last news in Fakti

15 Юни, 2021 15:42 1 166 1

UEFA EURO 2020 Мбапе: Напрежението между мен и Жиру е вече забравено

  • франция-
  • напрежение-
  • забрава-
  • жиру-
  • мбапе-
  • евро 2020

"Нуждаем се от Жиру и останалите 25 играчи и затова няма как да се караме за дреболии", заяви звездата на Франция

UEFA EURO 2020 Мбапе: Напрежението между мен и Жиру е вече забравено - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Франция Килиан Мбапе заяви, че той и съотборниците му „са готови за предизвикателството“ да спечелят Европейското първенство. Това каза той в интервю за „TF1“, като добави, че напрежението между него и Оливие Жиру вече е забравено.

Мбапе разкри, че проблемът със спора между него и другия нападател на "петлите" Оливие Жиру след контролата с България вече е в миналото: „Проблемът с Жиру е забравен. В живота не трябва да се самосъжаляваме. Нуждаем се от Жиру и останалите 25 играчи и затова няма как да се караме за дреболии“.

"Нямаме търпение да играем на Европейското първенство. Трябва да си спомним как в детството ни сме мечтали за това. Важно е да си имаме доверие един на друг. Цялата страна стои зад нас и трябва да се отблагодарим на хората за тяхната подкрепа. Спечелването на Световната купа беше много важно за нас. Сега знаем какво трябва да направим, за да спечелим и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Винаги съм искал да играя със силни играчи и сега е така, защото имаме много силен състав“, каза Мбапе по въпроса за Европейското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG FR

    4 0 Отговор
    Успех довечера!